Luboš píše:že by kachna měla pařáty...
Já myslel, že to jsou brusle..

Coooo
Pro uspokojení psychokoudelnika a ODS
Luboš píše:že by kachna měla pařáty...
MONYS píše:Stando vidíš tohle jsem o Slovácích nevěděl, ale to je určitě propaganda a špinění![]()
**lasta píše:ODS
Nechtěj tvrdit, že 16 .3. 39 k nám vtrhli a zabrali nás jen někteří Němci a přivezli Hitlera na pražský hrad..
**lasta píše:ODS
Nechtěj tvrdit, že 16 .3. 39 k nám vtrhli a zabrali nás jen někteří Němci a přivezli Hitlera na pražský hrad..![]()
**lasta píše:Sympatizovali. Viz knihkupec..
a dobové prohlášení, pozadavky a bolby, podívej se ns Norimberské dlavnosti.
Kdo tvrdí opak tak lže jako Poselt a KDU..
josef38 píše:Edo neblbni, kdyby se někdo v písemném projevu chtěl vyjadřovat podle Tvé šablony, tak by to znělo hrozně.
.**lasta píše:
Sympatizovali. Viz knihkupec..
a dobové prohlášení, požadavky a volby, podívej se na Norimberské slavnosti.
Kdo tvrdí opak tak lže jako Poselt a KDU..
ODS píše
Sympatizovali jen někteří! Možná že většina, ale určitě né všichni... a už vůbec né současní "Němci"...
A volby??? Oni dostali 100%... A podívej se na volby za komunistů!!! 99,99% účast a jediný vítěz... Chceš mi tvrdit, že všecí lidé v ČSR jsou nebo byli komunisti???...
Netvrdím opak, jen jsem proti překrucování a loupému až nebezpečnému zobecňování!![]()
josef38 píše:Opravdu neblbni!. Mám mezi Němci noho přátel, za kterými jezdím. Nebudu ale psát, že v roce 1938 k nám vtrhli někteří Němci, Kdo byl tehdy ve Wehrmachtu, muselo mu být úplně jedno, jak smýšlí. Prostě dostal rozkaz a jel. Byl to prostě Němec.
Ale přesně o to mi jde! - nenapadli "nás" "Němci"..., ale německá armáda!!!
Hnelain nežije a většina jeho podporovatelů - nejvíc v Sudetech, ale né v Německu, taky ne!
ODSakEda píše:Ale přesně o to mi jde! - nenapadli "nás" "Němci"..., ale německá armáda!!! Taky nemúžou v Německu noviny napsat : Češi kradou... Ale jistě něktečí(!) Češi tam kradou, bohužel
josef38 píše:ODSakEda píše:Ale přesně o to mi jde! - nenapadli "nás" "Němci"..., ale německá armáda!!! Taky nemúžou v Německu noviny napsat : Češi kradou... Ale jistě něktečí(!) Češi tam kradou, bohužel
Vidím, že jsi nezlomný bojovník za čistotu českého jazyka a přesnost vyjadřování. Tak se toho hlavně sám drž! A odpojuji se z této přiblblé diskuze!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník