A co "VE STOLETÍ 21."?
Tak jsem se chtěla držet hesla "Štěstí přeje připraveným", ale jak se zdá, tak druhá strana nebyla připravena. Včera jsem si objednala respirátory s tím, že slibovali dodání dnes, abych byla od pondělí připravena na cestu autobusem, do práce i na nákupy. Bedlivě jsem si lustrovala webshopy, protože jsou mezi nimi i ty nepoctivé. Většinou stačí pohled do obchodního rejstříku, zda nemá jednatel úřední adresu, výši vkladu a rozhodující, kdy naposledy podala společnost výkaz hospodaření. Pokud to nepodali za poslední 2 roky, tak neprojdou mojí lustrací. Takže jsem vybrala 2 eshopy. Osvědčenou Pilulku, u které jsem předpokládala na základě minulých objednávek dodání až po víkendu, a Brněnský Respilin, který mi slíbil, že to dodá dnes. Ale protože nebyli připraveni na velký nápor objednávek po respirátorech, tak mi ještě večer přišlo, že mi dnes určitě nic nepošlou, protože jsou zahlceni objednávkami. Ještě že tu mám 4 kousky ještě z léta od Alzáka (jsou jak bez CE tak i bez C E, snad mají C UFO), která jsem si pořídila k focení výstav a vernisáží uvnitř budov. Naštěstí jsem tehdy z 5 použila jen jeden. Takže já jsem i tak připravená.