josef38 píše:OVal píše:Z dnešního fenčení s 21/4.
Žádné světlo, žádné umění, žádná radost....
Radost je určitě vlastní fotografování s Leicou monochromem!
**lasta píše:Win 10 nepadají, nemrznou a mají aktualizace zdarma. Žádná starost.
Jen pro pořádek.
Stanley 900 píše:Ondro, optický hledáček na displej. Bez něj to je u mě naslepo
Nebo malý externí monitor/hledáček.
LUPER píše:**lasta píše:Win 10 nepadají, nemrznou a mají aktualizace zdarma. Žádná starost.
Jen pro pořádek.
Je to možné, ale predpokladám že Win 11 a ďalšie (myslím 12,13 atď.) už asi zadarmo nebudú. Len pre poriadok, pokiaľ viem, tak ani predchádzajúce neboli (Win 9,8,7 atď.).
Môj posledný Win7 mám ešte stále ako druhý OS na Mac Book Pro, keby som náhodou potreboval niečo otvoriť vo Win.
LUPER píše:Dík, už je to pekných pár rokov, čo som presedlal na jabĺčko od tej doby som len užívateľ a nie IT-čkár. Žiadne padanie systému, žiadne mrznutie alebo iné neduhy Win, všetky aktualizácie zadara.
ODSakEda píše:LUPER píše:Dík, už je to pekných pár rokov, čo som presedlal na jabĺčko od tej doby som len užívateľ a nie IT-čkár. Žiadne padanie systému, žiadne mrznutie alebo iné neduhy Win, všetky aktualizácie zadara.Já mám tedy W7 od počátku stále původní - nikdy nepřeinstalované, už asi notně zasekané a přitom stále stabilní
Nebude to spíše HW!?
**lasta píše:Edo Proč neupgradujes sedmy na Windows 10. Tím získáš stále aktualizovaný a rychlý systém. Nic neztratíš, jen získáš.
OVAL0472-Edit.jpgOVal píše:Dnešní 12ka.
LUPER píše:Veď som tu písal, že už dávno som tento problém vyriešil prechodom na MAC OS. HW to určite nebol, lebo na ňom som nikdy nešetril, keďže okrem grafiky som na ňom robil aj video. Bezproblémová prax s Mac OS to jednoznačne potvrdila.
.Nechám PC vždy dožít se systémem, který zná jeho starší HW. Nové Win ignorují některý starší HW(nejsou ovladače na PCI zejména)
A W7 mám taky aktualizovanýZatím
... A W10? Mám je nutně na notebooku, ale to je děs!
... To ovládání, menu, možnosti nastavení a pod.
![]()
... To někdo programoval pro dotekové mobilní tablety ne?
... Na PC mi nesmí!
Raději vytáhnu kabel ze sítě (kvůli bezpečnosti, až se přestanou dělat bezpečnostní opravy) a na net bude jiný PC (noteboook), na práci jedine W7
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků