OVAL0404-Edit.jpgOVal píše:Dnes jako na horách...

OVal píše:Josefe, gratuluji. Třeba to pomůže.
Také jsem kdysi měl PRacovní počítač v bedně od DELLu a nebude těžké uhodnout jeho přezdívku.

josef38 píše:OVal píše:Josefe, gratuluji. Třeba to pomůže.
Také jsem kdysi měl PRacovní počítač v bedně od DELLu a nebude těžké uhodnout jeho přezdívku.
Ondro děkuji a pomohlo to v tom, že je teď mnohem svižnější, než byl. A to je při mé netrpělivosti podstatné.
Notbuk bude opraven mnohem později, čeká se na základovou desku. Tam to ale už 600.- nevyřeší. Zřejmě ale zůstane nadále jen jako záložní, neb jsem s DELLem v současnosti spokojen.
Spravilo to 600.- Kč za čtyři dvougygovky a trocha adrenalinu, jestli se věc podaří a jak se BIOS s touto inovaci vypořádá.

**lasta píše:
Jsi hrdina, když vydržíš čekat než historický exemplář schroupá ty porce dat které mu předkládáš..
A je dobře, že už s nimi nebudeš trápit HP, zase bys ho utavil. Má nedokonalé chlazení, to nemohlo dopadnout dobře když byl dlouhodobě v takovém zápřahu .
Já jsem ho vloni koupil za tři tisíce ženě a dětem na hraní, je malý lehký a dnes jsem z něj vyháněl pavouky z používání, mám p ty w s dedikovanou video kartou, ale jsou konstrukčně stejné, viz foto. U w hrozí přehřátí vice.

Proti těm dalším  plastovým křupkám je solidní ale není na dlouhodobé zatěžování výkonem..na to nemá konstrukci, přehřívá se..
 Proti těm dalším  plastovým křupkám je solidní ale není na dlouhodobé zatěžování výkonem..na to nemá konstrukci, přehřívá se.. 
**lasta píše:Je stejný, mas jen jiné panty a horni sadu ovládacích tlačítek , protože t.j. w, tělo a konstrukce je stejná. I s tou dírou na dock na břiše,,,

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků