Moni - 3 karta - 2 stránka - Měření expozice, dá se nastavit na talčítko....
Edo já myslel ty fotky co jsi dal k tomu nalezenému kompaktu- ty jsou podle exifu z SAMSUNG SM-G930F GALAXY S7
Avionik píše:Zase šedivé počasí tak šedivky, je to z JPG. Ondro na převod do BW používáš emulaci ve Fujině a nebo v postprocesu zásuvný modul Nik Collection- Silver Efex Pro.
ODSakEda píše:Dnešní "uplakané" počasí - České Budějovice Krajinská - jen takové rychlé momentky, aby mi nezmokl... na nákupu fotoaparátu (našemu mladýmu) z ulice s bazarem:
(Sony 16-50mm/APSC f2,8)
OVal píše:Avionik píše:Zase šedivé počasí tak šedivky, je to z JPG. Ondro na převod do BW používáš emulaci ve Fujině a nebo v postprocesu zásuvný modul Nik Collection- Silver Efex Pro.
Používám většinou ten SilverEfex, prvně vyvolání v Lightroomu z Rawu. Fujinka ty emulace nemá špatný, někdy je mám nastavený, abych viděl BW i v hledáčku při focení, ale další úpravy už to nesnese. Tak raději z RAWu.
Ach táák, já myslel. že myslíš ty od Avionika - jako že jsem přehlédl, že jsou ty stromy z mobilu a že mě jako upozorňuješ na toLuboš píše:..... Edo já myslel ty fotky co jsi dal k tomu nalezenému kompaktu- ty jsou podle exifu z SAMSUNG SM-G930F GALAXY S7
Tak to mě těší, já byl v Budějcích poprvé a připadalo mi centrum jako v Praze - samej zlatokop ty restauraceAvionik píše:..... Edo to jsi mě udělal radost, Budějce jsou moje rodné město.
Avionik píše:..... Edo já běžně mobilovky dávám jako doplněk když nemám nic jiného po ruce. Ale protože mám v mobilu aplikaci Adobe photoshop Express Tak si to někdá upravím dle mého momentálního okočuče v mobilu a to se ne vždy každému líbí. Tak přiložím dvě co mám ještě v PC na ploše jenom je zmenším. .....
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků