Stihl jsi to?

Moderátor: Pete2
 M
 M  
  ..., cca 80let) mi říkal nedávno, že za život viděl takové roztodivné mraky, že cokoliv si vymyslí a namaluje na obloze, není nereálné!
 ..., cca 80let) mi říkal nedávno, že za život viděl takové roztodivné mraky, že cokoliv si vymyslí a namaluje na obloze, není nereálné! I když to nejsou ani tak mraky, jako zajímavě rozfoukaná stopa splodin z dopravního letadla... (jen docu-momentky přes čelní sklo auta... a sorry že zde ze Sony
  I když to nejsou ani tak mraky, jako zajímavě rozfoukaná stopa splodin z dopravního letadla... (jen docu-momentky přes čelní sklo auta... a sorry že zde ze Sony  ) Prostě - nic není nemožné!
 ) Prostě - nic není nemožné! 

ODSakEda píše:Místní letitej malíř (obrazů, né pokojů..., cca 80let) mi říkal nedávno, že za život viděl takové roztodivné mraky, že cokoliv si vymyslí a namaluje na obloze, není nereálné!

Muselo to mít nejmíň 30 km na délku, páč jsem viděl parádní fotku i z Uherského Brodu a u nás to bylo až po les na severu. No co už včíl...
 Muselo to mít nejmíň 30 km na délku, páč jsem viděl parádní fotku i z Uherského Brodu a u nás to bylo až po les na severu. No co už včíl... 

.
.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků