Jarouši zdravím Tě

... oni mě pánové stejně chtěli jen poškádlit, já jsem to nebral nijak tragicky (proto kolem bylo tolik smajlíků). Myslím si, že máš pravdu s tou komprimací, je to zmenšované asi na třikrát, každá komprese tomu trošku "pomůže". A navíc, kdyby se na to nedívali přes Zonera či co, stejně by si ničeho nevšimli

Jinak jsem se díval na tu barevnou teplotu a je 5200K... Vyrazil jsem z domu (něco málo po půl sedmé) a když jsem uviděl to světlo, nešlo jet dál

... Jakýsi starší pejskař na mě hleděl jak na blázna - zabrzdil jsem, vylezl, vyfotil pár snímků a jel dál

Nevím, proč mi to teď nedává exify, asi jsem někde cosi zaškrtnul a budu muset hledat

Musím Tě taky pochválit, píšeš správně čárky a s Tebou nemám práci... To ti dva, jeden z Klacíkova, druhý z blízkého okolí - no to je hrůza

, fotky ale mají pěkné, lumpové
MarieK - hezké podzimovky, dnes mě ale nejvíc oslovilo "okno"

MakB - Lucie děkuje za pozdravy a pozdravuje Tebe i celou bandu, má se skvěle, pořád je to ta veselá a pohodová holka... povídala, že zas taková nuda to pro ni na Brčále nebyla, že i se stařečkama je u ohně dobrá zábava