Tak alespoň jedna mobilovka šeříkovka z minimální ostřící vzdálenosti.
Moderátor: Beda

- na batohu
  - na batohu   Sajou pot a jak jdu a pohupuje se batoh na zádech tak to mezi nima větrá a nepotí se mi záda.
 Sajou pot a jak jdu a pohupuje se batoh na zádech tak to mezi nima větrá a nepotí se mi záda.   Investice do speciálního nepromokavého  batohu 00nic + Chemoprén
 Investice do speciálního nepromokavého  batohu 00nic + Chemoprén  
 , ale záda - to byl problém
 , ale záda - to byl problém  do mojí úpravy
  do mojí úpravy  )
 )

Taky dám nějaký mlhavý, nebo mlžný, nebo rozmlžený? A trocha vína, tedýýý vlastně hroznů:
 Taky dám nějaký mlhavý, nebo mlžný, nebo rozmlžený? A trocha vína, tedýýý vlastně hroznů:
 Ale jinak, mám Epsona P800 a spokojenost (dokud funguje, jakmile nebude, bude to horší). Předtím jsem měl Epsona R3000 a taky spokojenost (dokud fungovala, jak přestala, bylo to horší). Co se dívám, tak pokud A3+, tak asi v té ceně leda od Canonu PIXMA PRO-100S. Pokud stačí A4, tak Epsoni mají nějakou L805. Moc asi výběr nebude.
 Ale jinak, mám Epsona P800 a spokojenost (dokud funguje, jakmile nebude, bude to horší). Předtím jsem měl Epsona R3000 a taky spokojenost (dokud fungovala, jak přestala, bylo to horší). Co se dívám, tak pokud A3+, tak asi v té ceně leda od Canonu PIXMA PRO-100S. Pokud stačí A4, tak Epsoni mají nějakou L805. Moc asi výběr nebude.
 , tak raději fotosběrna a mokrou cestou!
 , tak raději fotosběrna a mokrou cestou! 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků