Jinak koronavirus, ba i koránovirus se mi zatím vyhýbají. Takže vše při starém a při staré. A ty?
 Jinak koronavirus, ba i koránovirus se mi zatím vyhýbají. Takže vše při starém a při staré. A ty?

Vyskočíš z tramvaje a můžeš zasednout rovnou v kavárně
 Vyskočíš z tramvaje a můžeš zasednout rovnou v kavárně   

A včíl temu nerozumím. Splodili jste další čtyři děti nebo celkem (zatím) čtyři děti.
 A včíl temu nerozumím. Splodili jste další čtyři děti nebo celkem (zatím) čtyři děti.  Zvlášť foto zhruba z této pozize 50.0858042N, 14.3915192E je vynikající, volající po zarámování. Závidím.
 Zvlášť foto zhruba z této pozize 50.0858042N, 14.3915192E je vynikající, volající po zarámování. Závidím. Prostě jsem byl fascinován přírodou, jak to nastavila, že když přivedeš na svět nového člověka, tak je od začátku nastavenej tak, že má radost ze života. Pokud mu to něco nezkazí. Tak jsem tu radost ze života chtěl vidět 4x
 Prostě jsem byl fascinován přírodou, jak to nastavila, že když přivedeš na svět nového člověka, tak je od začátku nastavenej tak, že má radost ze života. Pokud mu to něco nezkazí. Tak jsem tu radost ze života chtěl vidět 4x  

Ale ta "tuctová" fotka se mi líbí.
 Ale ta "tuctová" fotka se mi líbí. 
  A o WC se dozvíme až z mostu.
 A o WC se dozvíme až z mostu.  A až tam konečně dorazíme, tak se nejspíš dozvíme, že mají zavříno
 A až tam konečně dorazíme, tak se nejspíš dozvíme, že mají zavříno   A na Vltavě se prohánějí labutě a autíčka
 A na Vltavě se prohánějí labutě a autíčka   Nezvykle živo.
 Nezvykle živo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků