Fotky jak Brno!premekh píše:Tak trochu něco jiného...
mosoj píše:Můj fotogenický rybník jsem dnes našel v tomto stavu ……………………….
ODSakEda píše:mosoj píše:Můj fotogenický rybník jsem dnes našel v tomto stavu ……………………….
Dotace musí být utraceny...
...mosoj píše:...... Na peníze se zřejmě čeká, protože oprava se provádí po kouskách již několik let.
Ano souhlasím I ldyž pak zamrzi, kdyz tam pak nekdo da cedulu - Zakaz vstupu soukromy pozemek... Dotace by mely jit jen na verejne statky!mosoj píše:...... Sem ale ty peníze patří.
Momentální lokální výkyv srážek nerovná se klimatické změny! Srážek je +- stejně! Jen prší časově a místně nerovnoměrně (to jsou slova hlavního CZ hydrologa v Radiožurnálu minulej tejden , né jen můj výmysl )mosoj píše:...... Problém je v tom, že v současných klimatických podmínkách rybník hned tak někdo nenapustí.
ODSakEda píše:Momentální lokální výkyv srážek nerovná se klimatické změny! Srážek je +- stejně! Jen prší časově a místně nerovnoměrně (to jsou slova hlavního CZ hydrologa v Radiožurnálu minulej tejden , né jen můj výmysl )
Cejpatka píše:ODSakEda píše:Momentální lokální výkyv srážek nerovná se klimatické změny! Srážek je +- stejně! Jen prší časově a místně nerovnoměrně (to jsou slova hlavního CZ hydrologa v Radiožurnálu minulej tejden , né jen můj výmysl )
Edo, ty vole, co se nám to tu zas snažíš nakecat?
Jestli myslíš tento rozhovor ... https://radiozurnal.rozhlas.cz/samotny- ... 673#volume ... tak tu opět reaguješ, vyloženě lžeš a žvaníš, sorry, ale jak ten největší hňup...
Poslechni si to ještě jednou! Např. od 19:30... a pak se ke klimatu, suchu apod. radši už nevyjadřuj.
...mosoj píše:Věnuji své ženě, která se po pádu léčí z fraktury lebky …………….
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků