(mohl jsem to otřít od much, no, co ale už s tím....

A ještě k té značce: Majitelé Subaru, se jako jediní zdraví. Je to možná gesto zbytečné, ale pěkné. Zvláště v dnešní době.
Mně se to líbí.M
Moderátoři: MakB, TNČ moderátoři
Hejhulák píše:...... Venuše je v Plejádách, ..... bo ta mrcha Zeměkoule nepostojí...
Hejhulák píše:Stando, teď nevím, jak jsi to myslel. Plejády = Sedm sester = Kuřátka. To si nijak neodporuje, jen více názvů pro to samé.
A nebo jsem to jenom nepochopil
Hejhulák píše:Od sedmi sester přejdu k Venuši... ......... samozřejmě se stativem, já už nemám takovou stabilitu jako Eda, který zásadně vše fotí bez něj
... ...........
ODSakEda píše:.... Raději ať to vozí z daleka z jihu , kde to alespoň uzrálo za Slunečního svitu
OVal píše:ODSakEda píše:.... Raději ať to vozí z daleka z jihu , kde to alespoň uzrálo za Slunečního svitu
Edo, nevím nevím... Včera jsem koupil rajčata z Kožichovic. Nevím, jakým způsobem je tam pěstují, jestli jim svítí, nebo hrajou k dozrávání Mozarta, ale ta rajčata mají úžasnou chuť a vůni, dokonce i v zimě. Jako z vlastní zahrádky. Když to srovnám s dovezenými ze Španělska, tak ty jsou vhodné leda do kompostu. Bez chuti a zápachu a barva také pokulhává. A to je vezou přes celou Evropu z fóliovníků zalitých sluncem![]()
.....
bmx píše:Edo dobrýýý![]()
![]()
Přijeli jsme z nákupu, dlouho jsem nefotil...
a1.jpgpytlik píše:Pohlednice z výletu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků