přizooooomuju tím stejným sklem a oříznu malounko..., ale stále z ruky opřen jen o dveře verandy:
  přizooooomuju tím stejným sklem a oříznu malounko..., ale stále z ruky opřen jen o dveře verandy:

,
 ,jirula píše:nazdar náměsíčníci,
byl sem včera v klídku, stejně se prd pozná,
takle se to nosí:

Tak na videokameru dooost dobrýýý!Stanley 900 píše: ..... Snímek z kamery, s redukcí Metabones 0,58x na zmenšení...

, ale zdejší cvrkot jsem pilně sledoval- protože jste tu všici hodně dobří
, ale zdejší cvrkot jsem pilně sledoval- protože jste tu všici hodně dobří  .    Snad i proto se ozývám na znamení, že také ještě zatím existuju.
 .    Snad i proto se ozývám na znamení, že také ještě zatím existuju. , je odvážný ! ...  Něco z jarní zimy která k nám přišla až 31. března
 , je odvážný ! ...  Něco z jarní zimy která k nám přišla až 31. března  ... a Měsíc, který je o malý fous menší, protože jsem ho už bral se zpožděním
 ... a Měsíc, který je o malý fous menší, protože jsem ho už bral se zpožděním  ...a trochu jsem ho nadejchnul do žluta, na obloze mi tak totiž připadá
 ...a trochu jsem ho nadejchnul do žluta, na obloze mi tak totiž připadá  ...já to musel honem opravit, abych neporušoval nařízení, i když pro dva je to trochu jinak posuzováno
  ...já to musel honem opravit, abych neporušoval nařízení, i když pro dva je to trochu jinak posuzováno  

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 návštevníků