, kdyžtak pošli nabídku
 , kdyžtak pošli nabídku   

,
 ,
monikash píše:..... Fotím teď mobilem, když jdu nakupovat. Zrcadlo se mi nechce dezinfikovat.
 Tak nasadit na objektiv róšku
 Tak nasadit na objektiv róšku  

bmx píše:Edo, kočky...

Kdyz jsem s nim zacinal kdysi na mojem kompaktu a pozdeji i na "zrcadlovce"  , dost se mi mnozi vysmivali... To mel ale jeste malokdo monitor 16:9 nebo 16:10.
 Kdyz jsem s nim zacinal kdysi na mojem kompaktu a pozdeji i na "zrcadlovce"  , dost se mi mnozi vysmivali... To mel ale jeste malokdo monitor 16:9 nebo 16:10. 
 (taky jen mobilovka...)
 (taky jen mobilovka...)
ODSakEda píše:Jeste mam dve kocky(taky jen mobilovka...)

Stanley 900 píše:Dáma s kocourem a kočkou...

Jojo, moja dáma 50+. Já myslím, že na moju přes to (to = ten věk) můžu být stále hrdé!
  Jojo, moja dáma 50+. Já myslím, že na moju přes to (to = ten věk) můžu být stále hrdé!    (navíc IQ 135-140
  (navíc IQ 135-140  )
 )  Šak nic néni vidět, ne?
  Šak nic néni vidět, ne?   Kdyby tam byla sama, jmenovalo by se to : Vana a panna(?)
 Kdyby tam byla sama, jmenovalo by se to : Vana a panna(?)  (Panna ve vaně se nerýmuje a stejnak porodila 2 syny, takže - Syna poroditi, přitom pannou býti, jak se pěje v jedné lidové písni, jaksi není možné
 (Panna ve vaně se nerýmuje a stejnak porodila 2 syny, takže - Syna poroditi, přitom pannou býti, jak se pěje v jedné lidové písni, jaksi není možné  Nebo ano???
  Nebo ano???  ) (Genderoví fanatici by mi to jistě vyvrátili a vysvětlili, že i 2 ženy, ba dokonce 2 muži...,  spolu mohou mít dítě
) (Genderoví fanatici by mi to jistě vyvrátili a vysvětlili, že i 2 ženy, ba dokonce 2 muži...,  spolu mohou mít dítě  ...)
 ...)

Ale prdlajsmonikash píše:Za týden bude o hodinu víc.
 , to se neposunuje čas (tím pohnout jaksi nende
 , to se neposunuje čas (tím pohnout jaksi nende  ) , ale jen hodinky - tedy přesnější je: hodiny budou ukazovat o hodinu napřed...
 ) , ale jen hodinky - tedy přesnější je: hodiny budou ukazovat o hodinu napřed...  Jak u blbejch
 Jak u blbejch 
 Až 50% lidí v CZ věří, že politici skutečně pohnou časem a proto je prej pak rázem dýl světlo
  Až 50% lidí v CZ věří, že politici skutečně pohnou časem a proto je prej pak rázem dýl světlo   ...
 ...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků