. No a dole ve městě už po sněhu skoro ani památka...
. No a dole ve městě už po sněhu skoro ani památka...Moderátor: Beda

Jak kde!
  Jak kde!   Slavonicko - únor 2020:
 Slavonicko - únor 2020:
 Tak já zase "popojedu"
  Tak já zase "popojedu"   

, jenže tam vám zase brání v objetí Vídně již těsně od ní - dlouhý a ne snadno překonatelný val - Alpy! (Alpen)
 , jenže tam vám zase brání v objetí Vídně již těsně od ní - dlouhý a ne snadno překonatelný val - Alpy! (Alpen)   (obr. 1.)
 (obr. 1.) Tu klidně prostojíte ve Vídni a časti i pod ní... a vidíte jen beton a ocelová svodila a auta a auta a jo a ještě to no auta...
  Tu klidně prostojíte ve Vídni a časti i pod ní... a vidíte jen beton a ocelová svodila a auta a auta a jo a ještě to no auta... , ale zima je letos slabší a tak se to dnes dalo a je tam alespoň na co koukat - jako odměna
 , ale zima je letos slabší a tak se to dnes dalo a je tam alespoň na co koukat - jako odměna  a je tam i dosti odpočívek, kde kde se dá zastavit na scaní
  a je tam i dosti odpočívek, kde kde se dá zastavit na scaní    (ty jsou na A2 poskrovnu
 (ty jsou na A2 poskrovnu  )
 ) A je vidět, jak tam život chodí - např. milíře!
 A je vidět, jak tam život chodí - např. milíře!  (poslední dvě momentky v dalším příspěvku):
 (poslední dvě momentky v dalším příspěvku):

bmx píše:Kde máš Žinkovy...???
 Tama ale moc nejezdíme.
 Tama ale moc nejezdíme.

Tak já zase popojedu, doslova - Cestou přes Chřiby -  z UH přes Velehrad, Modrou a Zdounky do Ivanovic na Hané:
  Tak já zase popojedu, doslova - Cestou přes Chřiby -  z UH přes Velehrad, Modrou a Zdounky do Ivanovic na Hané:

Schválně trochu přebarveno
 Schválně trochu přebarveno   )
 )

vyčlení na boj proti suchu. I kdyby tragače padaly ???
  vyčlení na boj proti suchu. I kdyby tragače padaly ???   ...
 ...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků