Moderátor: Pete2
Jarouš píše:Náhradní program za východ Měsíce, který se nedostavil...

Jarouš píše:Edo, všechno je to ze stativu. Poprvé jsem tam fotil v lednu 2011 a už tam ta střecha byla...
Byla přednáška o Baťově letadle Junkers, tak jsem něco vyfotil...
 Jojo, až se dožiju(?) důchodu, bez stativu ven ani nevyjdu! Takové mám alespoň předsevzetí
  Jojo, až se dožiju(?) důchodu, bez stativu ven ani nevyjdu! Takové mám alespoň předsevzetí   ... Zatím v pracovním procesu, nebo na vejletu s mojou -co je netrpělivá už tak, když si když se pozastavím u něčeho co mě zaujalo a cvaknu jen z ruky
 ... Zatím v pracovním procesu, nebo na vejletu s mojou -co je netrpělivá už tak, když si když se pozastavím u něčeho co mě zaujalo a cvaknu jen z ruky  , bych neměl ani odvahu rozbalit stativ a exponvat dokonaleji, ba dokonce krom z ruky, v každodením pracovním shonu, cvakám proto často dokonce z jedoucího auta
 , bych neměl ani odvahu rozbalit stativ a exponvat dokonaleji, ba dokonce krom z ruky, v každodením pracovním shonu, cvakám proto často dokonce z jedoucího auta   ...
 ...

Díky...
 Díky... 
   M
 M
Jarouš píše:..... což udělá každý foťák při WB na denní světlo nebo AWB, a tak fotí skoro každý, včetně "profíků". S tím se nikdy nesmířím, ......

.
. 

Jarouš píše:Díky, Jardo.
Dnešní úplněk a jeho svit kolem 18:45 hod.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků