Ahoj výzkumníci. Něco na tom "Testu estetiky" asi bude. Dal jsem do něj tři stejné obrázky, přičemž jeden z nich je normální pohled, druhý je stranově převrácený a třetí je odbarvený, jinak jsou naprosto stejné. Ten převrácený se mi také skutečně líbí esteticky méně. Takto to vyšlo:
P.S. Stále se ale nemohu zbavit dojmu, že to v této podobě musí být hodnocení dosti nekorektní. Prostě ten lidský, emoční faktor tomu musí chybět.
S estetikou to nemá nic společného, kontroluje jenom jas a kontrast a barvy, jak je tam uvedeno. Dej stejnou fotku několikrát třeba s mírnou úpravou a uvidíš a stranově převrácená má v podstatě stejný výsledek, jako nepřevrácená, zato černobílá propadla, protože je to jenom stažením barev
V některých videoeditorech na doma je zase "automaticky vytvořit videoklip", což je děs na druhou
Díky, ale s nástupem podzimního počasí se asi u mě nevylepší, od rána bechtěrev děs, a horečka, jak se to tluče ta autoimunita sama se sebou To je asi tím, že to vynalezl sovětský vědec
Díky, zatím nepomohlo ani 81 kliků až dolů a s nohama na sedátku židle a kolo Ale přišlo ze Syntexu konečně udělátko BlackMagic na převod videosignálů do dnešních videoformátů, tak bude co dělat a pokračuji na fo´táku, dopoledne jsem odvrtal v nerezovém plechu díru na objektiv
Luboši, gratuluji To zjistili nedávno? Záleží, jak se projeví, jestli tuhnutím plotének, nebo záněty okolo páteře a kloubů a nebo všechno
To je on. Bechtěrev zemřel v roce 1927 po rozhovoru se Stalinem, kterému určil jeho nemoc jako paranoia. (Tato diagnóza v té době označovala pacienta, který se cítí být jedinečnou, vysoce důležitou osobou). Stalin s takovou diagnózou nesouhlasil, a jelikož smrt tohoto význačného psychiatra nebyla nikdy objasněna, spekuluje se o tom, že ho nechal Stalin zabít.
Doňa Bechtěrevovna, v dnešní době je moderní all in one, ne?
Tak ať se daří boj.
A něco z vlastní zahrádky, doufám kokon (jeden z minimálně tří) křižáka pruhovanyho. Tak snad se můžu těšit na úrodu švestiček. (když jich bude hafo, tak možná půjde nějaký aj na acetonovou čichanou pro μGUN)
*dva ze tří (a je to on, kokon)
Přílohy
IMG_6976.jpg (1004.34 KiB) Zobrazeno 2740 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 65 mm
Čas expozice: 1/200 sec.
Clona: F/11
ISO: 100
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash fired, compulsory flash mode
Model: Canon EOS 5D Mark IV
Expoziční program: Manuální