Tak jsem byl v hlavním městě, abych na "vlastní oči"

spatřil Českou zeď nářků. Nepostřehl jsem po "nočním neodborném vyčištění" nějaká poškození oproti těm, která byla patrná i s nápisem, ale jsem "restaurační laik"

A zažil jsem déšť který v krajině pod Řípem a nad Labem nějak letos nepamatuji, most aniž byl býval oset řepkou či kukuřicí také moc nevsakuje

, asi ho budou rekonstrovat, jeřáb je už na to připraven, možná i vymění tu předtím posprejovanou zeď - odborně !!.. - foceno pomocí tbl HejAuwej.
A něco k
Luisiferovi, opravdu pěkně piluješ,

však za těch 20 let ???? se to nezapomene. Také jsem ve školních dílnách piloval - ale již přes 60 jar tomu, lícovali jsme do sebe "hranaté tvary U a T" z obyč. ocelového plocháče (11343) 10 x40 x 60 mm. Trocha blbnutí a stala se chyba, musel jsem začít znovu -nestíhal jsem a skončilo to tehdy dost divoce, dokonce padaly pohlavky i na "mého pomocníka - později byl děkanem VŠD, -Makarenko nemakarenko, dokonce pro mě i mravní chvalitebná byla

. Budu proto držet palce (ty svoje), aby tvoje fotoperpetummobile dobře dopadlo a byl i dobrý pocit, že se dílo podařilo. Snad nebudeš muset schovávat svou hlavu pod hadr jako ten na snímku, program k fotografování mu určovala asi doprovodkyně, a není to jednoduché .. ohromný logistický ranec k tomu potřeboval

.

, asi by si to měl vzít k srdci i Standa, škoda že jsem mu nevyfotil detail matnice

.