Tak okulár k dalekohledu nemám, ale ten Bresser má obdobnou (ne)kvalitu. (k dívání dobry, na foto je to ale srajda)
Moniko, je to odraz, takže dole se odráží omítka, nahoře difusor a uprostřed je nějaký cenťák od skákavky vzdálené předek toho mikroskopickyho objektivu:
Přílohy
20180604_204450.jpg (400.09 KiB) Zobrazeno 4462 krát
Stanley 900 píše: Moniko, pěkné nohy , škoda uřízlých chodidel. Řeže se v půlce dlouhých kostí.
Souhlas! A to proto, že to tam nejméně bolí. Hezké fotky, všichni! Moc se tady nevyskytuji, protože mě vtáhl do svých osidel film. Jen nakouknu, jestli se také neflákáte. Tak sorry!
Stando, je to výřez z fotky na šířku. Fotila jsem na tajnačku, aby si myslela, že fotím kytaristu před ní, protože jsem chtěla vidět, čím fotí. Jinak je to místní zastupitelka za Piráty a klavírní virtuózka.
Josefe, jako že se nemůžeš odtrhnout od své nové televize nebo jsi se dal na video?
Moniko, ani jedno ani druhé. Filmem jsem měl na mysli film do fotoaparátu. Však to znáš ( možná ). Proč se drbat za pravým uchem pravou rukou, když to jde i levou. Ať se vám zde daří, však já se ještě jednou rád vrátím!
A jedna rozvážná dokumentačka, co čeká až bude po celozávodce a hned na šestou ranní přistane na eloxovací pultík, doufám. Ještě tam sice není profil U co drží tubus, kde je na jedné straně foťák a na druhé mikroskopické objektiv, ale u něj ještě nevím, jestli vůbec na elox půjde. Zvažuju totiž, že ještě možná upnutí k posuvu změním...
Přílohy
várka_na_elox.jpg (251.72 KiB) Zobrazeno 4184 krát