Moderátor: Pete2

Jarouš píše:Je to pěkné, Jardo, ale stejně se rád podívám na porovnání s RAWy...

. Mohlo mě to napadnout podle EXIFů, které už zase mají původní podobu. Potvrzuje to první zprávy o Quattru, že JPEGy budou velmi kvalitní. A jsou. Naprosto stejně použitelné, jako z BAYER foťáků. Na první pohled barevně líbivější, než RAWy. Jenom z těch RAWů teď při porovnávání vidím jakousi lepší prostorovost, plasticitu, což ukazuje na větší bohatost polotónů. Prostě násobek víc informací musí být někde vidět. Zajímá mě Tvůj názor...
. Mohlo mě to napadnout podle EXIFů, které už zase mají původní podobu. Potvrzuje to první zprávy o Quattru, že JPEGy budou velmi kvalitní. A jsou. Naprosto stejně použitelné, jako z BAYER foťáků. Na první pohled barevně líbivější, než RAWy. Jenom z těch RAWů teď při porovnávání vidím jakousi lepší prostorovost, plasticitu, což ukazuje na větší bohatost polotónů. Prostě násobek víc informací musí být někde vidět. Zajímá mě Tvůj názor... . Fotky máš parádní, jako vždy.
 . Fotky máš parádní, jako vždy.   

. 2081A a 2085A se mi líbí nejvíc. Ten interiér se stativem by musel být dokonalý, ale i tak, z ruky a na 800 ISO paráda.
. 2081A a 2085A se mi líbí nejvíc. Ten interiér se stativem by musel být dokonalý, ale i tak, z ruky a na 800 ISO paráda. Jarda
    Jarda 
   Na trhu máš ty barvy na mém monitoru naprosto excelentní...
 Na trhu máš ty barvy na mém monitoru naprosto excelentní...  

. Mám jednu technickou. Obloha je tam pořád tak špinavě modrá, žádné středozemní azúro z katalogů cestovek?
. Mám jednu technickou. Obloha je tam pořád tak špinavě modrá, žádné středozemní azúro z katalogů cestovek?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků