Moderátor: Beda
**lasta píše:Eda Hezké..

A přidávm aktuální z cest:
 A přidávm aktuální z cest:
 )
  )

Spíše jen ekománie
 Spíše jen ekománie   Ale mobil by to za celej den nabilo
 Ale mobil by to za celej den nabilo  ...)
 ...)

... všemi(!) CZ medii: "Jak bude"
 ... všemi(!) CZ medii: "Jak bude"  Asi mají kříšťálovou kouli?
 Asi mají kříšťálovou kouli?  A premiérova... iDNES má Kříšťálovou Lupu
  A premiérova... iDNES má Kříšťálovou Lupu  )
 )

. Dnes se podělím o aktuální momentky ze služební cesty směrem na Rakosuký Hradec (Graz), ale tak, abychom se vyhnuli stresům na dálnících přes a kolem Wídně... Jde o průsmyk západně od Vídně - okolí Michelbach Mark:
 . Dnes se podělím o aktuální momentky ze služební cesty směrem na Rakosuký Hradec (Graz), ale tak, abychom se vyhnuli stresům na dálnících přes a kolem Wídně... Jde o průsmyk západně od Vídně - okolí Michelbach Mark:

... Co znamená bílá čára přerušovaná klikatá?
 ... Co znamená bílá čára přerušovaná klikatá?  

, nějakýma krávama ve stínu a volama s ptáky a poslední trojka - trilogie Temelína:
 , nějakýma krávama ve stínu a volama s ptáky a poslední trojka - trilogie Temelína:
 oteplování (lokální(!!!) teploty - v Česku nerovná se globální... Apropo - letošní červenec byl teplotně jen mírně nadprůmerný a až 17. z nejteplejších od r tuším 1830 nebo jak to říkali v RŽ odkdy se měří)  a že prej hlodavci sežrali až 30%
 oteplování (lokální(!!!) teploty - v Česku nerovná se globální... Apropo - letošní červenec byl teplotně jen mírně nadprůmerný a až 17. z nejteplejších od r tuším 1830 nebo jak to říkali v RŽ odkdy se měří)  a že prej hlodavci sežrali až 30%   

pícnin (říkal včera zase nějakej zemědělskej šéf agrární komory či co, no prostě komunista
 pícnin (říkal včera zase nějakej zemědělskej šéf agrární komory či co, no prostě komunista  ) a uvidíte, že zase bude úroda rekordní!
  ) a uvidíte, že zase bude úroda rekordní!   
  Apropo tak hustě jsem balíky slámy, ale i sena (a prej musí vybít dobytek že prej není seno
 Apropo tak hustě jsem balíky slámy, ale i sena (a prej musí vybít dobytek že prej není seno  ...) jsem léta neviděl.
 ...) jsem léta neviděl.  Mě neoblbnou! (že je neúroda) Já mám sloní paměť! A fotoaparát
  Mě neoblbnou! (že je neúroda) Já mám sloní paměť! A fotoaparát 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků