Bohouši díky, jako v kravinci loje je v Tobě dobrého Na druhou stranu pravdou jest, že jsem Ti na smeč nahrál, já nepoučitelný, starý pitomec Takže když už je to venku, dám cyklo video z pátku :
Bohouši poprvé ne, na silnici je mým taky, (taky jsem šel na hubu),jen na novém horáku jsem je měl více utažené, dojezdy na asfaltu jsou pohodlnější, máš daleko více času na vykopnutí než v lese, kde ku*va z ničeho nic najednou stojíš a nejedeš .....
Tak máme zase jednoho otráveného orla. Lokátor nám pomáhá nejen sledovat polohu a zvyky ptáků, ale potom pomůže najít i uhynulé jedince. Těch otrav bylo v poslední době v tom okolí více, takže to již řeší kriminální policie. Inu, naši myslivci mají pořád přesvědčení, že co má zahnutý zobák, tak je to škodná a neváhají použít již léta zákonem zakázaný Karbofuran. Přitom orel mořský je z 90 % mrchožrout, proto je ale snadné ho otrávit návnadou v podobě újedě.
Vladimíre, zapomněl jsem v rozrušení pochválit tvojí vodu. Takhle má vypadat tekoucí voda, lehce máznutá a né ty módní "skelné vaty", které vypadají jako špatně zmrzlý vodopád.
Bečva a list pod vodou A pták nebyl jeho, ale "náš" - všech dobrých lidí, co jim příroda není lhostejná! A jistě jej neotrávili myslivci, ale jen některý(!) myslivec - hloupej a zlej člověk!