To vono honem, tenkrát
 To vono honem, tenkrát 

Já netvrdím, že Stan nemá pravdu s rozdílem událostí a vyobrazení ve filmu vs skutečnost. A já nemám pravdu - v tom že film je fikce!? Kritizovat za neodpovídající skutečnosti lze jen dokument! Nikoliv film jen na motivy... Navíc nízkorozpočtový nedotovaný..., kde si nemůže vymejšlet letoun přesně dle již velmi starých událostí, čili taky velmi starý, dobový, který by ještě létal dneska... Což mladej vysvětloval v rádiu.**lasta píše:Edo Stan má pravdu...

Stanley 900 píše: ..... Milane, ten výstup z RAWů jsem udělal i YUV 422 10 bit v podstatě nekomprimovaný a z Vegasu potom pošlu 10 bit H.265 ......
 Když bych Ti poslal z dronu Mavic kousek 10bit videjka na nejvyšší kvalitu, zkusil by jsi to ve [b][u]Vegas otevří a vyexportovat v podobné kvalitě? Jestli si mám koupit novší Vegas kvůli temu....
  Když bych Ti poslal z dronu Mavic kousek 10bit videjka na nejvyšší kvalitu, zkusil by jsi to ve [b][u]Vegas otevří a vyexportovat v podobné kvalitě? Jestli si mám koupit novší Vegas kvůli temu....

Táňa fotila v Tanzánii, Keni a Jihoafrické republice.
  Táňa fotila v Tanzánii, Keni a Jihoafrické republice.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků