, ale Stanley 900 super
 , ale Stanley 900 super   

Já ráno stihl před cestou do práce tenhle...

, ale Stanley 900 super
 , ale Stanley 900 super   

josef38 píše:Tak konečně zase jeden obrázek, abych stále jen Moniko nekecal!
Dávám k posouzení dva knoflíky ( matičky ), která z nich je podle vašeho názoru více sexy?
Mám teď matiček, že bych s níma mohl střílet z praku.
Jen pro zajímavost, tu dřevěnou jsem před chvíli vytvořil z týblů, koupených za pár korun v Hornbachu. Dovnitř je vlepena zaslepená matka M4. Tyto týble mne upoutaly hlavně svým drážkováním.
P.S.
Podle mého názoru techničtější je ta černá, ale líbí se mí více dřevěná.
Lépe ladí k celé bedynce.

monikash píše:Stando, aha, takže Jupiter a Venuše
 Kterýže je Venuše? Horní a jasnější, nebo naopak? (2. fotka je s tím jasnějším výše)
 Kterýže je Venuše? Horní a jasnější, nebo naopak? (2. fotka je s tím jasnějším výše)

. Takže jsem ráno mazal do garáže pro auto( musel jsem do kovárny 6.30 hod) takže jsem viděl Měsíc  od garáže  ale na mobilu to byla jenom tečka  a ani mejdlovku jsem nemě u sebe
 . Takže jsem ráno mazal do garáže pro auto( musel jsem do kovárny 6.30 hod) takže jsem viděl Měsíc  od garáže  ale na mobilu to byla jenom tečka  a ani mejdlovku jsem nemě u sebe   . Takže nic . Standa to zachránil a proto mu zato dík
 . Takže nic . Standa to zachránil a proto mu zato dík   

jirula píše:josefe jistěěěěěě,
nevítanýmu....se ňák nepovedlo, co????

Luisifer píše:Zkusil sem ten měsíc mobilem znova ... a je tam život.

Avionik píše:Přátelé já jsem z paneláku nic neviděl! Měsíc byl na druhé straně JZ a já mám kuku na JV a z vyššího patra taky to nejde neb nám tam udělali garzonky.

monikash píše:Dnešní Měsíc po zatmění se zánovní 35-100. Číňani tam nejsou vidět....

monikash píše:Megapixla se nám v brně přestěhovala do Jalta pasáže. Top abych rychle koupila nějaký bony, abych tam mohla nakupovat.
 Kdo se ma prodirat tim mumrajem (provozem neblikacu a neuhybacu z leveho krajniho pruhu...) do centra a ani nezaparkujes nebo sice v parkovacim panelaku skoro az na strese, jak bejva plno a dole vyhrazeno...., coz = 15-20min hledani mista +15min vyjezd...
 Kdo se ma prodirat tim mumrajem (provozem neblikacu a neuhybacu z leveho krajniho pruhu...) do centra a ani nezaparkujes nebo sice v parkovacim panelaku skoro az na strese, jak bejva plno a dole vyhrazeno...., coz = 15-20min hledani mista +15min vyjezd...

Take soucasne gratuluji k novemu suprovemu fotaku!!!
  Take soucasne gratuluji k novemu suprovemu fotaku!!!   

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků