Dnešní večerní....to je absolutní paráda..

Moderátor: Pete2

Jarouš píše:Něco dnešního.
 Jarda
  Jarda
Stajo píše:Jarouš -
SDI6160_hdr -
na horizontu je vidět hrad Buchlov ,rozhledna na Brdu a telek.stožár u Bunče.

Stajo máš velmi dobré oči. Jarouši ten Merrill opravdu jetě nepatří do vitríny.
  Stajo máš velmi dobré oči. Jarouši ten Merrill opravdu jetě nepatří do vitríny.   

Jinak je to stále všechno v Zoneru, s tím novým programem jsem se ještě nezkamarádil. Když mi u jedné fotky udělal tři vysílače vedle sebe a komíny a baráky byly pěkně srovnány v zákrytu, moc jsem to nepochopil a neumravnil jsem to ani šoupátky...
 Jinak je to stále všechno v Zoneru, s tím novým programem jsem se ještě nezkamarádil. Když mi u jedné fotky udělal tři vysílače vedle sebe a komíny a baráky byly pěkně srovnány v zákrytu, moc jsem to nepochopil a neumravnil jsem to ani šoupátky...
Jarouš píše:Jedna čerstvě smontovaná...
Jardo, že si bráváš s sebou na cesty DP2M je známkou vytříbeného vkusu...

V čem jsi to smontovával? Já nebudu zatím rušit tvoji serii zimních večerních fotek.
 V čem jsi to smontovával? Já nebudu zatím rušit tvoji serii zimních večerních fotek. jajakm píše:Já totiž nic lepšího ve skoro kapesním provedení doma memám.

Welcome back...
 Welcome back...  

axislubo píše:Tazke podmienky pre foveon, alebo neviem fotit
 Znám to dobře. Často si nadávám, že jsem to mohl vyfotit lépe. Nic to ale nemění na tom, že jsou to moc pěkné fotky. Jarda
  Znám to dobře. Často si nadávám, že jsem to mohl vyfotit lépe. Nic to ale nemění na tom, že jsou to moc pěkné fotky. Jarda 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků