Screenshot nemá smysl dávat při porovnání výstupu(!!!) obrazu. To je jako by jsme porovnávali zkreslení audioreproduktoru a já vám poslal ten zdroj zvuku (hudbu, tóny) co do něj pouštím... a ne oprvadu výstup - zvuk z něj!
Dojem z výstupu (každého Vašeho jiného HW - obrazovky - defacto videoreproduktoru) je nepřenositelný! Leda bych to ofotil, ale... Interference pixelů fotoaparátu a mřížky pixelů obrazovky mezi sebou interferují podobně u takového umělého světlainterferují i vlnové délky a zkreslení dojmu diváka je tak velmi nepřesné kor když Vám zde mohu vystavit jen komprimát JPG a tedy v limitujících 8-mi bitech...

Takže stando, rozdíl není 0 ale 0,0nic

Ale někdo na jiné obrazovce (kor na TV, které s obrazem dělaj "zázraky"... vs kvalitním PC monitoru) a jinak nastavené jiné grafice a jiné nahrávce z TV vysílání (z DVB-T2 je obraz i zvuk o poznání horší než z DVB-S2 a moje záznamy jsou ze satelitního vysílání ve streemu (.TS) H.264 AVC 8bit 4:2:0, ale z netu po další nějaké silné komprimaci někým, je tento teoretický údaj k ničemu..., to jistě uvidí bez rozdílu

Vlastně ne, na TV to bude vypadat díky "kurvítkům" "lépe"

Jako omalovánky s 256 barvami a supr automatickým kontrastem a jen černými siluetami
 Jako omalovánky s 256 barvami a supr automatickým kontrastem a jen černými siluetami   ...
 ...

Už se sice zlepšili, ale... Kámoš kvůli jen tomu prodal 60" TV Samsung...
 Už se sice zlepšili, ale... Kámoš kvůli jen tomu prodal 60" TV Samsung...