Děkuji, dáváte také pěkné snímky.
Na následujícím snímku (plná velikost) mne nejvíce zaujalo, jak ozdoba nad silnicí mezi domy krásně hvězdičkuje.
Pavel

Moderátor: Pete2

.
. 
  Doufám, že to do léta zvládnu a pak něco pěkného nafotím a v HDR zpracuju. Ta podzimní mlha není HDR. To je jen druhé přepracované vydání.
  Doufám, že to do léta zvládnu a pak něco pěkného nafotím a v HDR zpracuju. Ta podzimní mlha není HDR. To je jen druhé přepracované vydání. 

Zdokumentoval jsi postup měření srážek skoro jako profík. Profík by ale použil skleněný odměrný válec, který by byl kalibrovaný v akreditované laboratoři a ne plastovou odměrku z kuchyně. Také ten kýbl by vyměnil za válcovou nádobu s přesně vypočtenou plochou.
 Zdokumentoval jsi postup měření srážek skoro jako profík. Profík by ale použil skleněný odměrný válec, který by byl kalibrovaný v akreditované laboratoři a ne plastovou odměrku z kuchyně. Také ten kýbl by vyměnil za válcovou nádobu s přesně vypočtenou plochou.  Chceš dodat takový skleněný odměrný válec jako opožděný Vánoční dárek?
 Chceš dodat takový skleněný odměrný válec jako opožděný Vánoční dárek?   Samozřejmě si dělám legraci. Nic ve zlém.
 Samozřejmě si dělám legraci. Nic ve zlém.
Jarouš píše:To jsi fotil 18-35/1,8 Art, Jardo?...
 M
 M

Pája píše:Při prohlídce tohoto snímku z DP2M , mne zaujaly stíny na sochách v 1.poschodí. Zřejmě od síta, které zabraňuje přístupu ptactva.
Pavel
 Jarda
  Jardajajakm píše:Pája píše:Při prohlídce tohoto snímku z DP2M , mne zaujaly stíny na sochách v 1.poschodí. Zřejmě od síta, které zabraňuje přístupu ptactva.
Pavel
Jo jo Pavle. To je Merrill. Ty detaily na fotce máš parádní.Jarda

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků