Na to jsem zrovna, myslím včera, koukal, česká klasika!Stanley 900 píše:..... Kachny, kachny, kachny... A to jsem se vás chtěl zeptat. Co to tady je všude za ptáky?

Na to jsem zrovna, myslím včera, koukal, česká klasika!Stanley 900 píše:..... Kachny, kachny, kachny... A to jsem se vás chtěl zeptat. Co to tady je všude za ptáky?
josef38 píše:Klucííí hračičkové, jestli máte někdo doma matné sklo, z kterého bych vyřízl matnici 9 x 12 cm a chcete se ho zbavit, rád koupím.
Fauve píše:Josefe, když jsem před rokem kupoval čiré (neprůhledné) sklo do dveří, tak jsem matné sklo u sklenáře viděl, i když bylo to tenké, jestli to nebyl plast.
Fauve píše:Pepíku, možná mě podceňuješ, taky už dlouho fotografuju, tak vím jak má vypadat matnice, ale třeba to u vás taky koupíš, tady v Havířově obchod s jednostranně povrchově leptaným sklem je. Zmínka je někde tak v polovině jejich stránky.
https://fadeos.cz/produkty/sklo/dvere-a-steny/
Avionik píše:Stando mám dotaz, chci si k tomu tamronu pořídit po vánocách filtr a tak přemýšlím o vhodném z HOYA ?zajímavý je ten kombinovaný UV+ polarizační cirkulární v jednom v jedno. Beru rady , sem snima - předem děkuji
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků