kabelem...

bmx píše:Jedu za 350/měsíčně..kabelem...
 A k čemu je to potřeba???
 A k čemu je to potřeba???   Mě stačí 4Mbit/2Mbit
 Mě stačí 4Mbit/2Mbit  za 200,-/měs Stejnak to často vázne na serveru kde je umístěn web
  za 200,-/měs Stejnak to často vázne na serveru kde je umístěn web   Nebo někde cestou...
 Nebo někde cestou...

šak já si ani nemyslím, že je to Tvůj výmysl, nebo snobství na chlubení a pod.bmx píše:Edo, je to jedna z nejlevnějších nabídek, není můj výmysl..
 Je mi jasný že ve městě méně nekoupíš. Raději navyšují rychlost, než aby zlevnili :-/ Příští rok prej budu mít do domu zavedenu prej dokonce optiku!!!
 Je mi jasný že ve městě méně nekoupíš. Raději navyšují rychlost, než aby zlevnili :-/ Příští rok prej budu mít do domu zavedenu prej dokonce optiku!!!   (volal mi zrovna včéra kámoš - majitel poskytovatel připojení v místě) Ptám se a cena bude moc vyšší!? Neodpověděl zatím
  (volal mi zrovna včéra kámoš - majitel poskytovatel připojení v místě) Ptám se a cena bude moc vyšší!? Neodpověděl zatím   
  Ač to bude ještě dlooooooouho většině lidí v CZ k hounu...
 Ač to bude ještě dlooooooouho většině lidí v CZ k hounu...  Leda - nepřipojíli to k PC a to jedině po DP 1,2a (nebo HDMI 2.0 v 10bit jen na 30Hzcož má a utáhne PC(I) grafika jen ta z cenu cca okolo 20.000,-kč!...
 Leda - nepřipojíli to k PC a to jedině po DP 1,2a (nebo HDMI 2.0 v 10bit jen na 30Hzcož má a utáhne PC(I) grafika jen ta z cenu cca okolo 20.000,-kč!... 
 i pro "jen" FullHD vysílání
 i pro "jen" FullHD vysílání  Jo, a ouplně nejlepčí je 4K nebo dokonce 8K pro pididispleje mobilu
 Jo, a ouplně nejlepčí je 4K nebo dokonce 8K pro pididispleje mobilu   

.....
 .....

Líbilo?
  Líbilo?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků