Do večera už z toho bylo jen mokro.
  Do večera už z toho bylo jen mokro.
 i když jde o dokument. Je v metadatech
 i když jde o dokument. Je v metadatech   (mášli správně nastavené datum v přístroji, což ostatně platí i pro datum natvrdo vapálený do obrazu
 (mášli správně nastavené datum v přístroji, což ostatně platí i pro datum natvrdo vapálený do obrazu  ...)
 ...)

) a mostek přez Vltavu jetě před tou velkou opravou.
 ) a mostek přez Vltavu jetě před tou velkou opravou.ODSakEda píše:Kašli na datum ve fotce natvrdo...i když jde o dokument. Je v metadatech
(mášli správně nastavené datum v přístroji, což ostatně platí i pro datum natvrdo vapálený do obrazu
...)
 . Takto datum já nikdy nepoužíval ani používat nehodlám
 . Takto datum já nikdy nepoužíval ani používat nehodlám  .
 .

FDF píše:Rabštejn nad Střelou - patrně druhej nejstarší most v Čechách (po mostu v Písku) a starší než Karlův most.A pořád se po něm jezdí ....
 Opracované kvádry na Karlově mostě již jsou takové moc technické, umělé, nebo jak bych to vyjádřl?, nepřírodní!
 Opracované kvádry na Karlově mostě již jsou takové moc technické, umělé, nebo jak bych to vyjádřl?, nepřírodní! 

FDF píše:josef38: Odhadl jsi to asi dobře,možná to bude jen kousek na východ.Ve 14:08 jsme byli na Klimentově vyhlídce a to "orlí hnízdo" jsem vyfotil ve 14:49. To je 41 minut z vyhlídky po proudu Posázavskou stezkou, odhadem tak 2,5 km.Šli jsme z Mandátu,kde jsem parkoval,dal si tam kafe a pokecal chvíly s H.Gaenselem a pak jsme vyrazili na takovou štrapáci - okruh 16 km viz mapka....

Byli jste kousek od ní.  Z ty Klimentovy vyhlídky toho bohužel moc vidět není, je už příliš zarostlá.
 Byli jste kousek od ní.  Z ty Klimentovy vyhlídky toho bohužel moc vidět není, je už příliš zarostlá. 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků