Ahoj všem. Tak se sem přihrnu dychtě po fotkách z ,,vojenské" monstrpřehlídky .... a ono nic ?! V televizi byl místo přímého přenosu asi jen zkrácený záznam ( navíc ještě pomíchaný s nějakými záběry z minulosti .... tanky , BVP, bitevní vrtulníky, samohybné houfnice a část ručních zbraní z období kdy byla naše armáda pevnou součástí vojsk Varšavské smlouvy ...)......kde byla ksakru všechna ta nová západní super vojenská technika za stovky miliard co se nakoupila v období 29ti let od převratu ?? To už nemáme žádnou mobilní PVO ?....žádné radary , rakety atd. ?
Také mi tam ještě ( na ,,vojenské" přehlídce ) chyběly pevně sevřené pochodující šiky Báňských záchranářů s vyprošťovacími roboty ( tedy doufám že alespoň jednoho snad mají ) a považuji za trestuhodné že se zapomnělo i na Horskou službu , jejíž členové mohli za čtyřkolkami táhnout na vlecích sněžné skůtry a průvod by uzavíraly dvě sněžné rolby, no a kdyby tam ještě napochodovali Vodní záchranáři v plavkách a záchranných vestách a jejich kolegové v potápěčských oblecích, tak by to bylo vzhledem k počasí i symbolické

( a díky všem které jsem vyjmenoval by byla ta ,,vojenská" monstrpřehlídka ještě o polovinu delší a pestřejší a všichni by se mohli ještě více plácat po ramenou jaké to bylo úžasné představení

.
Karlík
PS: joooo a ten fantastický řízný vysoký vojenský přehlídkový krok ....sotva šourali nohy po zemi

....to snad lépe pochodovali i ti hasiči

( já zapomněl...nejspíš měli ,,kanady"co mají podrážku s vynikajícím záběrem v písku , ale na mokré rovné ploše kloužou jako svině tak museli být opatrní