Tva zoufala argumentace dokonce jiz s mocnymi nadavkami, nemuze nikoho nestranneho presvedcit. Je preci kazdemu jasne, ze kdyz SPP zadny program pro zmensovani nema, ze se kvuli tomu musi fotka prenest do jineho programu, kde to je mozne. Ale jinak, u te prvni co byla focena bez CPL, treba ta tepla barevnost zu manipulovana nebyla, snad take kvuli tomu, aby byly rozdily v obou fotkach markantnejsi.
Jak videt z tve odusevnele a inteligentni odpovedi, kde jsi zu i ze vzteku si pustil tvou pusinku na spacir, ze umis pekne urazet, kdyz te nekdo pristhne pri lzi, co? Ale zbytecne, vzdyt zu davno vis, ze jsem totalne splachovaci.....
Holt EXIFY nelzou a to muzes vysvetlovat jen tvym podobnym. Mi je to v podstate uplne jedno, jen nejsem prilis nadsen a zvedav na to, kdyz tady lzes jako kdyz tiskne.

Delej ty fotky spravne a poctive, nemanipuluj tady lidi a nikdo si te a tvych cvaku ani nevsimne; natoz ja!

A ted zu to je opravdu jen pro velke zasmani! Tyto tvoje "DOKUMENTY" jsou opravdu skvosty manipulovani!!!! KGB by to udelala asi sotva lepe!!!! Se po....
Dokonce jsi znovu pouzil Zoner, zmenil co jsi mohl, ale sekunderni prepaly zu dokonce na neutralnim bilem poli v SPP te prozrazuji!

A dokonce jsi vypnul ted pri teto posledni "tve velke praci" i EXIFY, aby snad nebylo znat jaky jsi machr..... a jak umis.....
Nech toho, neurazej a koukej upravovat poctive a na priklady pouzivej jen korrektni metody a bude vse ok.!
Ale zu te necham na pokoji! Za prve mi za to nestojis a za druhe nevim, proc bych s tebou tady travil muj cas a nevezmu si te na svedomi, aby to s tebou snad prasklo!

A pak, tady v tomto vlakne To preci nemusis cist.....
*