Jardo, pěkně burčákuješ

Moderátoři: MakB, TNČ moderátoři
Vždy pouze reaguji, čili "sklouzávám" až jako 2.!Jarouš píše:V pohodě, mně nevadí, že reaguješ na výše napsané. Spíš je škoda, že se Eda tak často nechá unést a velmi často k té politice sklouzává, bez ohledu na téma vlákna. Nic proti Tobě, fakt.
MakB píše:ODSakEda píše:A co toto?: https://www.megapixel.cz/sigma-50-500-m ... -pro-canon Nebo ještě delší ohniska, ale menší rozsah a taky dobře hodnocenej Odrou Neff -em: https://www.megapixel.cz/tamron-sp-150- ... link=d8fek
Edo, já si vše raději vyzkouším sám.Kdo jakou recenzi napíše, neberu až tak vážně (víš jak to je- kdo zaplatí napíše ...je to vše super.
Právě mě zaujal ten USB DOCK UD-O1 ED a funguje to. Těch nastavení je více, třeba do C1 si vše dám a mám vše nastaveno na letovku.
Světlo na letadlo nebylo nic moc (bylo by vše jinak, např. odraz na břicho od sněhu, jiný úhel...), tady šlo o to jak funguje stabilizace.
A že jsem se pod tou váhou třepal.
MakB píše:Edo, j .........- po delší době jsem provětral můj starší cestovní - protože je velekompaktní na ten výkon, UltraZooooom - Sony SAL18-250mm. Takový rozsah je sice plný kompromisnů (horší světlost i kresba v rozích, aberace... a tvrdej bokeh...), co je však sbalenej dlouhej jen cca 8,5cma přitom s ním docílím, i když jen digitálním zoomem
Vypadá to slušně![]()
Také jsem zkoušel- vše z ruky- stabík funguje dobře...
Jarouš píše:Haida se mi líbí, Jardo. Připadá mi, že tolik neotepluje jako VF Foto nebo ten levný Číňan, co jsme zkoušeli tenkrát nad Ratiboří. Ale je to jenom dojem, nemám porovnání.
Pěkné světlo i vlnoklínyjajakm píše: Jarouši dám ještě jednu fotku s CPL HAIDA. Jarda
ODSakEda píše:Pěkné světlo i vlnoklínyjajakm píše: Jarouši dám ještě jednu fotku s CPL HAIDA. JardaJen mi přijde, že je to jen výřez z přeedchozí nudle Páji!?
![]()
Dávám taky sluncem zalitou krajinky, ale jen z archívu:
(Dvě trochu dobarvené... - pro zvýraznění proužků a dosti zoomované a ještě i výřezya dvě přírodnější
)
ODSakEda píše:Pěkné světlo i vlnoklínyjajakm píše: Jarouši dám ještě jednu fotku s CPL HAIDA. JardaJen mi přijde, že je to jen výřez z předchozí nudle Páji!?
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník