Rýmovník nechce průvan, jinak roste jako blbý.

, E3ku mám už k T20ce docela dlouho,
 , E3ku mám už k T20ce docela dlouho, 

, ale fotky máš z toho dobrý, já bych se s tím nes...l
 , ale fotky máš z toho dobrý, já bych se s tím nes...l   

To chce hodně trpělivosti.- Jirulo pěkný vážky z jižních Čech. Dám nějský cvaky z výletu do Francie. Stará pevnost v Belfortu, která odolávala Prusům v l. 1870-71 i poté, co vláda v Paříži ve válce kapitulovala. Na památku obráncům tam instalovali v r. 1880 obrovskou sochu lva od sochaře Augusta Bartholdiho, autora sochy Svobody v New Yorku.
  To chce hodně trpělivosti.- Jirulo pěkný vážky z jižních Čech. Dám nějský cvaky z výletu do Francie. Stará pevnost v Belfortu, která odolávala Prusům v l. 1870-71 i poté, co vláda v Paříži ve válce kapitulovala. Na památku obráncům tam instalovali v r. 1880 obrovskou sochu lva od sochaře Augusta Bartholdiho, autora sochy Svobody v New Yorku.

, ty víš...
 , ty víš... 

). Luisi i já smekám před tvou ,,ukázkou" že zlaté české ručičky ještě nevymřely
  ). Luisi i já smekám před tvou ,,ukázkou" že zlaté české ručičky ještě nevymřely   .
 . 
   .
 .

.
 . 

....po hooooodně dlouhé době jsem vzal vyvětrat stařečka Kodíka P880 a pořád se před modernějšími stroji nemusí stydět
 ....po hooooodně dlouhé době jsem vzal vyvětrat stařečka Kodíka P880 a pořád se před modernějšími stroji nemusí stydět  

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 návštevníků