Jarouši jsi příliš dobrosrdečný a slušný člověk . Mohl by jsi dorazit na Brčál, všechno pak bude podstatně jednodušší ze všech stran. Písemné depeše nejsou vždy to pravý ořechový, byť smajlíci dost napoví.
Přílohy
_DSC3400 var.2.jpg (282.97 KiB) Zobrazeno 3152 krát
Děkuji Zdeňku! Ty jsi zase velmi zkušený, pozorný a pečlivý čtenář s empatickými schopnostmi . Ale je to všechno mnohem složitější, Zdeňku, Brčál ani výhledově nevidím moc reálně. Na druhou stranu je fakt, že nikdy neříkám nikdy . Jestli chceš, klidně mi zavolej, klábosnice je jak monitor proti lidskému oku. Je hodně dobrá, ale zdaleka všechno nepobere. 604 916 409
Brouzdy, kouknul bych se rád, ale fakt nevím, jak to přehrát. Stáhnu to bez problémů, ale čím to spustit?, To, co mám v PC, je všechno staršího data a v tom je, asi, ten problém .
Radar píše:Zdar Zdeňku. Tady ti něco posílám, jenom škoda, že včera nevyšlo moc počasí.
DSC_2112.jpg
DSC_2106.jpg
Hlubokosklon a poděkování je Milane na místě Parádní Bořeň a Bílina zabraná přímo u tankštelle na začátku u špitálu s Osekem v dáli a Krušnými horama je jak z praku!
Perfektní letecké snímky!! Všechny jsou pěkný, u mě ale nejvíce boduje druhý! Tam Ti světlo pěkně vyšlo! Víc palců nemám. P.S. O to více mě teď mrzí, že jsem odmítl kamarádovu nabídku, co lítá s reklamou pro Mountfield. Pokusím se vše napravit! Mějte se! J.
Josef, neodmítej žádnou příležitost. Já teď využil 4 a půl hodiny v Cessně. Český Ráj - Litoměřice - Mostecko - Karlevarle - Mariánky - kraj nad Plzní - Příbramsko - Benešovsko - a zpět do Podkrkonoší. V zimě přemýšlím, že bychom se dali dohromady 4 lidi a udělali si vejlet třeba do Salzburgu nebo Innsbrucku. Bude to asi pěkná exotika, ale ty Čechy jsou stejně na podzim nejkouzelnější.
Brouzdy, to já taky. Teď mi ale vyšel čas a tahle nabídka na focení se neodmítá.
Díky za podporu, zkusím se mu připomenout. Když mně, asi před rokem tu nabídku dával, dělal jsem si legrácky, že pokud tam nebudou dva piloti a navigátor, že tam nevlezu. On to asi vzal vážně a už mně nic nenabízel. Ještě mně jenom prozraď, jestli jsi to fotil skrz sklo? Díky!
Josefe, určitě se mu připomeň. Jak přes sklo? V parném létě by to šlo i otevřít, teď bychom to odnesli velkou rýmou. Navíc to letí 150 až 190 a to už pěkně fouká. No asi nejlepší recept je to pořádně vyčistit a vyleštit. Polarizák jsem nezkoušel, ale možná bych potom neměl takovej odpad. Zkoušel jsem ho kdysi v Airbusu, ale tam je hermetizovaná kabina a dvojitá silná skla a tam mi dělal paseku. Sportovní letadýlka mají jen tenkej perspex. Navíc Cessna má křídla nahoře a dobře stíní. Fotí se z ní suprově. A taky jsem furt buzeroval pilota, ať mi dělá různé náklony a nalétává z různých směrů. Prostě jsme si to užili. Nezapomenu na tu změť map, zapnuté dvě GPS navigace a zoufalé pohledy dolů, když jsme hledali Křečovice z filmu Vesničko má středisková.