Martynko píše:©
Mušov? Jen z atypického úhlu pohledu

Moderátor: Pete2
Martynko píše:©
Jarouš píše:...Jardovy rychlocvaky ze služebních cest z DP2M jsou pro mé oko skvělým požitkem...![]()
![]()
hrad BouzovMartynko píše:©
**lasta píše:Zajímavé.
Na webu, který se prioritně věnuje fotografování, se jeho účastníci chlubí tím, že nepřikládají barevny ICC profil ke svym fotogriim.
**lasta píše:Zajímavé.
Na webu, který se prioritně věnuje fotografování, se jeho účastníci chlubí tím, že nepřikládají barevny ICC profil ke svym fotogriim.
**lasta píše:Edo
Psal jsem o něčem jiném.
ICC barevný profil sRGB přiložený k fotografii, zajišťuje stejné zobrazení fotografie s poměry barevných složek na všech monitorech.
To je základ korektního zobrazení.
Vše ostatní o čem píšeš je podružné.
Jsou to jsou individuální záležitosti uzivatele svého zařízení.
Zda ho používá hloupé, napriklad tahá nesmyslně za šoupátka, to je jeho věc.
No a zde na foto webu se uživatelé chlubí Tim, že úmyslně ICC profill k fotografii nepřikládají ..
Zajímavé ..
jajakm píše:**lasta píše:Edo
Psal jsem o něčem jiném.
ICC barevný profil sRGB přiložený k fotografii, zajišťuje stejné zobrazení fotografie s poměry barevných složek na všech monitorech.
To je základ korektního zobrazení.
Vše ostatní o čem píšeš je podružné.
Jsou to jsou individuální záležitosti uzivatele svého zařízení.
Zda ho používá hloupé, napriklad tahá nesmyslně za šoupátka, to je jeho věc.
No a zde na foto webu se uživatelé chlubí Tim, že úmyslně ICC profill k fotografii nepřikládají ..
Zajímavé ..
Tak mi Lasto doporuč jednoduchý software, který je levný nebo zdarma a umožní mi do připravených fotek pro zveřejnění zde jednoduše nahrát ICC profil a nezmění parametry fotky. Nemám chuť kupovat např. ZONER, PHOTOSHOP, atd. a učit se v nich dělat. Děkuji předem za tvoje návrhy. Jarda
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků