Diky Strome, po Sony jsem taky pokukoval pac ty maj vetsinou dost slusnej obraz i vybavu, ale stve me ten jejich vyklopnej displej
Nekomu to mozna vyhovuje ale me maximalne vyhovoval zpusob u toho Canonu S2.
Ja vyklopnej displej potrebuju i vetsi zoom ze zdravotnich duvodu a ten Canon nebyl spatnej. Bohuzel mi pred par lety odesel. Prestal byt videt obraz a v opravne mi rekli ze by se musel vymenit celej objektiv, oprava 6k
Tak jsem jim ho tam nechal a od te doby jsem sem tam fotil s TZtkem co jsem koupil zene aby mela cim zatizit kabelku
Ovladani se u Pana moc nezmenilo takze jsem mel lehci prechod na FZ, vsechno na svem miste plus par cudlu navic. Jen s nastavovanim tam toho na TZku moc na vyber nebylo, s tim si prave hraju az tet.
Vliv "odborniku" a manageru na smerovani vyvoje byl jasne patrny, treba v honu za megapixely u kompaktu. Ten se mi zda v posleni dobe trochu polevil, asi hlavne diky uspechum nekterych zajimavych strachadel
Vyrobci to zkousi jak se jim to vyplati a diky bohu za to. Jsem zvedavej na prodejnost te FZ200. Sam jsem pro to udelal maximum
A205S, S2 IS, TZ5, FZ200; telo 192cm/98kg; skla 0.1 D (drive 3 D a 4 D, dar pritele lasera;)