avek píše:Od Vážených Bohatých Germánských Pánů Sběratelů Leiek, hlavně vzácných závitových typů, kteří dříve fotili nebo ještě fotografují Leicou M2, M4, M6 a Leicaflexem, slyším kup si Canon 5D III, 6D, 7D, Nikon D800, 700, 600, 300s, digitální Leica už stejně není Leitz. Od tebe jsem, Josefe, jako od majitele M devítky čekal kvalifikovanější názor.![]()
Béďo, pět let jsem neměl dovolenou, dělal jsem 2 zaměstnání, kupř. lesního dělníka, ale teď už je to finančně v pohodě, děkuji za optání. Buď to zkus taky tak nebo si vsaď Sportku.
avek píše:Myslel jsem že sis koupil Leicu protože jsi chtěl tuhle a žádnou jinou a věděl jsi proč.
Avionik píše:Josefe, teoreticky by se to lano nemělo přetrhnout ( 9-12 X bezpečmostní koeficient pevnosti) ale čert nikdy nespí . To by měli o zábavu uděláno . Jinak se mě taky líbí od LUPERA ta poslední a právě na ní je jasně vidět jak dokáže černobílá fotografie nádherně umocnit emoční náboj a zdělení . V barvě by to asi bylo jiné. josef44
MirekE píše:Ten Noctilux je teda velika bestie, ale do ramecku asi neleze vic, nez sirokac se slunecni clonou. Nebo ano?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků