Aby jsi se Edo od same radosti jak jsi mne odhalil, nepolulal!

Sony A 6000 lezi od pristani z Thailandu v supliku vic nepouzivana. Ne, ze by to byl snad spatny fotak, ale po pravde mi vubec jinak neprirostl k srdci jako Quattro a jestlize mam chut si neco cvaknout tak vezmu a to stoprocentne jen to Quattro.
Mel jsem tehdy cukani zmenit system a kameru, ale jak se ukazalo v praxi v terenu, rozumej v Thajsku, bylo pro mne toto Sony lepsi reseni kvuli jeho velikosti a vaze. I kdyz jsem mel s sebou i Quattro. Holt pro Quattro jsem tam kde jsem byl nemel tak nejak vhodne motivy, ktere se u mne orientuji take hlavne abych takovy snimek i pripadne dal do prodeje. Bohuzel jsem si nemohl diktovat, nemel jsem pronajate auto kam bychom meli kvuli tomu nejakemu cvaku specialne zajet a hlavne jsem byl zvedavy na Pattayu, tedy na mesto a treba do nejakeho prirodniho reservatu a pod. nebyl ani cas a k tomu co jsem tam nacvakal jsem Quattro z tasky tahat nemusel nechtel. Takze, klidek a bacha at si zase ted nepopletes ty barvy s oblohou....
A ze jsi uz s temi svymi hracickami utratil okolo 8000 Euro, se mi nezda nic tak nejak svetoborneho... lezi to na spodni hranici... tedy v prumeru....
a ze jsem fotil z auta oknem; nemohl jsem si moc poroucet, nebyl jsem za volantem ja, ale nekdo jiny. A ty moje cvaky nevydavam jako ty bys rad za nejake umeni, kdyz to v zadnem pripade neni....Ale aspon, na rozdil od tebe, jsem vybral jen dobre cvaky......
*