ODSakEda píše:.....nebo to nastaví nepěkně (přesaturovaně, překontrastněle, do žluta, do červena, přeostřené a pod...)...
Jo, to ano! Znám.

Moderátor: Pete2
ODSakEda píše:.....nebo to nastaví nepěkně (přesaturovaně, překontrastněle, do žluta, do červena, přeostřené a pod...)...
josef38 píše:ODSakEda píše:.....nebo to nastaví nepěkně (přesaturovaně, překontrastněle, do žluta, do červena, přeostřené a pod...)...
Jo, to ano! Znám.
josef38 píše:Edo, netroufnu si hodnotit jednotlivé snímky, ne každý to dokáže přijmout, ale když se ptáš.
Viděl jsem Tvůj poslední, tuším že to byl židovský hřbitov. Po technické stránce nemám žádných výhrad, líbí se mi. Možná bych trochu více zabral spodek snímku. Ale to je jen detail. Ale nechci se moc v této sekci rozepisovat o tom, co není z foveonu. Jsem zde jen na návštěvě.
pe-pa píše:Nojo, Edo, on ti to nikdo tady radeji a zatim o tvych cvacich nerekne, ale ty tvoje cvaky ve skutecnosti nejsou zadne "reportazni" nebo jine fotky, ale uplne obycejne cvaky amatera, cvaky nejnizsi zacatecnicke urovne, ktery si o nich mysli vse a jenom v superlativech. A to, ze cvakas ty sragorky z auta nic nepomuze, protoze to neni take nic co by neumel kazdy; ale proc to nedela?
Bohuzel to je tak a ja bych ti to opravdu ze srdce pral, abys uz zacal, tedy jestli na to vubec mas, fotit poradne a na nejake aspon zacatecnicke urovni teoretika, ktery "vic z internetu" vi" nez sam dokaze dosud se svym stavajicim "umem" realizovat.![]()
![]()
Bylo by u tebe uz na case zacit dobre fotit!![]()
![]()
*
pe-pa píše:Pro nemou tvar, Jardu; je nove FW 1.09!![]()
![]()
jajakm píše:
Ich verstehe wenig deutsch, aber für mich ist nicht einfach deine deutsche Texte korrekt übersetzen. Englische Texte für SDQ sind für mich bessere.![]()
Jarda
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků