.
 .A pokusím se trochu probudit vlákno ...
 .
 .

.
 . .
 .

. Bylo by zajímavé vidět fotky s ním pořízené. Kdybys mohl, hoď tu,
. Bylo by zajímavé vidět fotky s ním pořízené. Kdybys mohl, hoď tu,

.
  .

gustav píše:Edo, dobré cestovky...
 Dříve jsem totiž "házel hrách na stěnu" a pokusy s kompakty nebo levnými zrcadly nestály zanic a při tom švunku (nejčastěji při 60-100kmh) ani při vyšších ISO nestíhali ostřit natož počítat expozici
 Dříve jsem totiž "házel hrách na stěnu" a pokusy s kompakty nebo levnými zrcadly nestály zanic a při tom švunku (nejčastěji při 60-100kmh) ani při vyšších ISO nestíhali ostřit natož počítat expozici  
   To se mi již od koupě SLT (A65 a A77) něděje prakticky vůbec
 To se mi již od koupě SLT (A65 a A77) něděje prakticky vůbec   
  , navíc mírně i rozptyluje čelní sklo auta... (Valtínov)
 , navíc mírně i rozptyluje čelní sklo auta... (Valtínov) (toto - Vltava v Týně, bylo foceno z otevřeného bočního okna)
  (toto - Vltava v Týně, bylo foceno z otevřeného bočního okna) (Mušovské jezero u Dol. Věstonic))
  (Mušovské jezero u Dol. Věstonic))
 (Jen s podtématem - Z auta
 (Jen s podtématem - Z auta  )
 )

.
 .

gustav píše:Edo, nechceš mě brát sebou na cesty? Já auto nemám a v ty mrazy se mi ven nechce
.
A ještě něco filmové zimy ... z chodících nohou
 a bez možnosti se zaměřit na detail bez silnice předemnou a tak cvakám jen vyjímečné situace či úkaz - což je opravdu málo kdy
  a bez možnosti se zaměřit na detail bez silnice předemnou a tak cvakám jen vyjímečné situace či úkaz - což je opravdu málo kdy 
 . Lepší než po dálnicích s magory za volanty kamionů... a nervákama pilotama co lítaj 150 ai víc příliš nízko
 . Lepší než po dálnicích s magory za volanty kamionů... a nervákama pilotama co lítaj 150 ai víc příliš nízko  a které asi při předjíždění i při 140kmh (dle GPS a v zákoné toleranci), zdržuji?
 a které asi při předjíždění i při 140kmh (dle GPS a v zákoné toleranci), zdržuji?  ... , kde nafotíš leda tak svodidla, návěs kamionu , nebo bilbord...
 ... , kde nafotíš leda tak svodidla, návěs kamionu , nebo bilbord...    Ale pokud se s někým vystřídám za volntem a jen se vezu, nikdy moje ryachlá SLT s UZ sklem nezahálí
   Ale pokud se s někým vystřídám za volntem a jen se vezu, nikdy moje ryachlá SLT s UZ sklem nezahálí   Tedy - řidičák máš?
  Tedy - řidičák máš?   Stativ v autě pochopitelně nepotřebuješ
 Stativ v autě pochopitelně nepotřebuješ  

. Řidičák sice mám už skoro padesát let, ale asi třicet roků jsem za volantem
 . Řidičák sice mám už skoro padesát let, ale asi třicet roků jsem za volantem , takže by ta jízda byla docela zajímavá
 , takže by ta jízda byla docela zajímavá   . A bydlím v MS kraji, ve Slezsku, takže i to by byl problém.
 . A bydlím v MS kraji, ve Slezsku, takže i to by byl problém.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků