jak jinak taky

U nás symbolicky pokládal věnec u jmenovce, prezidenta Beneše

Postoj odpovídá povaze

Josefe, správně píšeš, to je potřeba před cvičením trochu adrenalinu

Stanley 900 píše:Jinak já o vůdčí list nepřijdu, protože ho nepotřebuji, už nejezdím jinak , než na kole, nemám potřebu, možná jedině,
že si koupím nějakou šestiválcovou Hondu CBX, nebo něco, co stojí za svezení
Plechovka mi domů už nesmí.
josef38 píše:Už se perou? To se mi líbí!![]()
Fauve píše:Pepíku rád jsem podpalovačem politické diskuse, nezapomeň, že dva Češi jsou schopni vytvořit tři politické strany, a tohle vlákno přece k politickým diskusím Eda stvořil
Stanley 900 píše:"Diky takovym, myslim tem slusnym, co zakladali OF a ODS, dnes tady muzes svobodne plkat!"
K smíchuTo nebylo založeno na svobodné plkání, ale jako na "Očekávám Funkci" a Klausův spolek ODS na prosazení jeho
zcestných rozkrádacích pseudoprivatizací.
Skutečná svoboda slova nastala tím, že se lidi v listopadu 1989 naštvali, tím to je dané, ale že se k tomu po několika dnech
přifařili z hospod se vypotácející takzvaní "vůdci revoluce", to byla jenom využitá příležitost chopit se nabízejících se koryt.
A jak se tam dostal Klaus? Bába Rita Klímová na jedné slezině těch hospodských mudrců řekla, že zná jednoho, který by na pódiu
mohl stát jako za ekonomy a už to bylo
Stanley 900 píše:Ten Kotas je tohle individuum, mimo jiné šulíny z té doby, co měli patent na rozum.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Ji%C5%99%C3%AD_Kotas
Stanley 900 píše:To se divím, že toho lháře Kotase neznáš, byl tenkrát v televizi pořád a byl to i poradce vašeho svatého Vašíka Klausů
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků