Ahoj kamarádi, máte pěkné vánoční téma... A ti mladší, klidně riskují svůj život na takovémto moderním přístroji. Jak to asi dopadne, když potká třeba díru, nebo mříž kanálu ?
Přílohy
IMG_20171213_152757.jpg (1.31 MiB) Zobrazeno 5345 krát
Zdendo, foťák na mobilu mi stávkuje, lépe řečeno, mobil pravidelně každýn rokem zničí jednu microSD kartu a bez ní foťák odmítá fotit, musím asi už ten krám taky vyměnit
Pristroj za to nemůže. Odchází karta, většinou Kingston.... Ten Kodik fotí pěkně
Lasto, zdravím už jsem tak dlouho neviděl na digineffu tvůj příspěvek, že jsem začal mít i o tobě pochybnosti, jsem rád, že byly liché . Po pravdě ani nevím jaká karta v mobilu byla, někde se mi povaluje. Fakt je, že na rozdíl od té minulé, se tato dala v PC přečíst, tak chyba bude asi někde ve slotu karty. Zatím to moc neřeším, nosím v kapse mýdlovou krabičku ta má lepší fotky než mobil .
Ahoj, ráno jsem se probudil, bylo bílo a hustě sněžilo. Bylo toho maximálně pět cm. Z chodníku a ulic to zmizelo, ale jinak drží. Pořád lepší než déšť. Jindro, download/file.php?id=114524 , cos to tam měl vzadu za decimálku ?
Jindro, vypadá dobře, pár let se s ním ještě budete těšit . Gustave, v kolik je pro tebe ráno? Ja jel tady na Liščinu v deset hodin a teprve začalo posněhávat, ty jsi se vzbudil a bylo nasněženo 5 centimetrů, no možná jo, Třinec je severněji .
Tan jedno dělo z Czestochowej
Přílohy
FT1256.jpg (559.49 KiB) Zobrazeno 5140 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 24 mm
Čas expozice: 1/90 sec.
Clona: F/6.7
ISO: 100
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
Petře, probudil jsem se před půl šestou a už bylo bílo a pořád hustě sněžilo. Kdy přestalo, to jsem nějak nezaregistroval. No, napsal jsem to trochu nepřesně. Ono v tu hodinu už bylo bílo, ale těch asi 5 cm bylo kolem deváté, když jsem vylezl ven. To už ale nesněžilo.