Stanley 900 píše:S tím, že to mají bezpečně pod kontrolou vousáči na těch křápech pseudo Harleje, nesouhlasím.
Těm stačí trochu složitější situace a jsou v háji.
jednak ty motorky mají špatné jízdní vlastnosti, oproti sportovním, brzdy, podvozek a celkově stavba a za druhé při takové
pohodové pomalejší jízdě nemají ty reakce, jako soustředění a podobně.
Možná, ale v životě jsem neviděl vybouraného "fousáče na křápu"! Zato těch druhých, co nejezdí na křápech a nemají fousy, přehršel!

Stanley 900 píše:Když někde pobíhá smečka čoklů, nikomu to divné nepřijde a přitom puma je zvíře skutečné, ne vypěstované uměle.
Že by až tak??
Zkus tuto teorii vysvětlit houbařům v našem lese, že se pumy, která bude ukrytá v houští a najdou jí místu hřibka, nemusí bát, protože je to zvíře skutečné. Nechají tam košík s houbama a vylezou na nejbližší strom.

Je celkem pochopitelný, že pan Tomáš Machač bude situaci zlehčovat. Co také jiného mu zbývá, on měl určitě vše v pořádku.

P.S.
Pro mne má tato zpráva alespoň jedno plus a to je to, že jsem se dozvěděl o jisté kontaktní ZOO v našem sousedství, o které jsem dříve ani neslyšel. V nejbližší příležitosti ji navštívím a možná i fotku vyrobím.