Premek: Vysehrad je podľa môjho gusta

, možno by som zo spodku ešte viac orezal.
A ak mám, alebo budem mať nejaké pripomienky (nielen k Premkovi), berte to prosím tak, že je to len môj názor, či sa mi osobne fotka páči, alebo mi niečo na nej vadí. Je to spätná väzba autorovi, aby poznal aj pohľady druhých (v tomto prípade môj) na svoju tvorbu, keď už niečo verejne prezentuje. Myslím si, že akýkoľvek ohlas je lepší, ako keď sa snaha prejde len mlčaním. Na fundovanú kritiku nemám školy

a tak kritizovať nemôžem a nebudem ... (to píšem len tak na okraj, viem že to tu tak beriete

, len som cítil potrebu to zdôrazniť, aby ste ma náhodou nepovažovali za nejakého kritika

).
Mosoj: ak si kartu neformátoval, možno je ešte šanca na záchranu niektorých omylom zmazaných fotiek napr. pomocou:
http://www.cardrecoverypro.com/?gclid=C ... zAodc3kAJw. Inak ak sa to v budúcnosti niekomu stane, šanca na obnovu je väčšia, ak kartu po nechcenom zmazaní ďalej nepoužívate (prípadné ďalšie fotenie môže prepisovať zmazané súbory, ktoré na karte ešte fyzicky sú, ale ich priestor je už označený ako voľný na ďalšie použitie).