Všem moc díky za soustrastná slova.
Tatínek většinu aktivního života prožil za volantem autobusů ČSAD Vršovice na lince z Prahy do Zruče nad Sázavou. Jako kluk jsem s ním o prázdninách jezdil na přední sedačce v ,,Erťáku" ( vpravo od motoru ) co byla původně určená pro průvodčí.V malé ( za komunistů kupodivu soukromé !) pekárničce co vlastnili staří manželé v Uhlířských Janovicích vždycky nabral pytel kulatých pecnů zdejšího vyhlášeného domácího chleba pro celý dispečink na na Florenci a ten ještě teplý voněl celým autobusem

.Při sjíždění z kopců dolů do údolí Sázavy jsem přešel k němu a měl jsem dovoleno ,,pomáhat" mu brzdit pákou motorové brzdy

....byly to prima prázdniny. Však také s sebou do rakve dostal krásný model autobusu Škoda RTO .... tomu svému říkal Barča .Ty pozdější ,,hranaté krabice" už mu nikdy nepřirostly k srdci.
Díky jeho celoživotní vášni - řízení , nebude pohřeb až tak smutný. Přál si zahrát od Vodičky ,,Řidič ten těžký chleba má" a to je docela svižná ,,vypalovačka"
Karlík
PS: já mám v úterý poslední kontrolu a pokud bude vše OK tak už dostanu nový předpis na brýle kde místo ,,neprůstřelných" 13ti dioptrií už budou jen tři