Zdravím v poměrně pěkném dni. Petře, abys to měl do třetice, tak také chválím - ještě sapík do ruky a můžeš letět na misi do Afganistanu . A něco ze šuplíku ...
Přílohy
IMGP1767-o.JPG (855.84 KiB) Zobrazeno 4189 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 6 mm
Čas expozice: 1/500 sec.
Clona: F/4
ISO: 200
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
Přeji příjemné odpoledne. Gustave já myslel, že my co jsme v sedmdesátém roce pomáhali ve Vietnamu bojovat proti Američanům už na střední východ nemusíme. Šak jsem tam úraz utrpěl dodnes na pravé koleno kulhám . Tak ještě, obrázek ze Vsetína.
Přílohy
FT1089.jpg (215.34 KiB) Zobrazeno 4143 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 4.3 mm
Čas expozice: 1/320 sec.
Clona: F/7.1
Whitebalance: Automaticky
Kamarádi, přeji příjemné ráno. V neděli večer jsme se s Kájou venčili na zahrádce místní restaurace. Cestou domu kolem našeho místního kostelíku, jsem si všiml, že zapadající slunce vybarvilo věž hezky do oranžova, tož jsem vytáhl krabičku z kapsy a cvaknul.
Ahoj, také tu máme krásně, ptáčkové ráno koncertovali, ani rádio nebylo třeba, co víc si přát ? Abych pořád nemusel hledat v šuplíku, tak jen dva rychlé cvaky toho, co máme pod balkónem. Hutnické město, ale zeleně je požehnaně ...
Přílohy
IMGP8390.JPG (693.44 KiB) Zobrazeno 3952 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 6 mm
Čas expozice: 1/200 sec.
Clona: F/5.6
Whitebalance: Manuálně
Model: PENTAX MX-1
Exposure bias: 0 EV
Metering mode: Pattern
IMGP8393.JPG (415.57 KiB) Zobrazeno 3952 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 12 mm
Čas expozice: 1/250 sec.
Gustave pěkné to máš pod balkónem, zeleň hned po ruce. Barák u nás betonová kostka, na balkón už ani nechodím . Platí ten čvrtek? Zítra bych chtěl jet do arboreta, tak nevím, jaké by to bylo s časem na domluvu? Mám tady obrázek ze Zámeckého náměstí.
Ahoj Jindro, a to když jsme se tu nastěhovali (1983), byly to malinké keříčky a jehličnany ještě nebyly zasazené. Ta velká bříza také byla malinkého vzrůstu . A naproti přes cestu nám stromy zakrývají výhled na hory.
Petře, poslal jsem ti email. Ale ve zkratce - vyhovuje ti ten čtvrtek v 9 hodin u MěÚ na parkovišti ?
A cvakl jsem nějaké bylinky a zeleninu na balkónu ...
Přílohy
IMGP8388.JPG (390.55 KiB) Zobrazeno 3915 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 12.8 mm
Čas expozice: 1/160 sec.
ISO: 800
Model: PENTAX MX-1
Exposure bias: 0 EV
Metering mode: Pattern
IMGP8389.JPG (814.5 KiB) Zobrazeno 3915 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 7.5 mm
Čas expozice: 1/200 sec.
ISO: 800
Jindro, vypadá to, za oknem, fakt dobře, no mi se dnes zhroutily plány na dopoledne. Místo co bych v Třinci s Gustavem ohlížel jeho zahrádku, tak budu sedět u očního s rozkapanýma očima a čekat na kontrolu očního pozadí .
Ahoj, taky oční vyšetření, pro diaporadnu znám...jednou za rok jsem absolvoval...letos se něco nezdálo, čeká mě oční v červenci a taky maraton vyšetření, před zákrokem v narkoze v červenci...nojo, stáří...ale péče je dobrá...
Ahoj, tak Radegast jsem pil naposledy asi před čtvrtstoletím na Bílém kříži, kde jsme trávili dovolenou...byl dobrej... Měl jsem dnes k večeři budapeštskou pomazánku, housku a mlíko...