Jajajajaj Petře, to jsi tu neměl dávat, já v noci asi nebudu spát . Ale aspoň jsi trochu potěšil jednoho starce, který už může tak akorát koukat ... Která kráska je majitelkou toho rajcovního poprsí asi neprozradíš, že ...
Přeji příjemné ráno, u nás zataženo od obzoru k obzoru, mlžno, viditelnost tak 1 km. Zdendo, ani jedno, ani druhé, do stínové manželky to má daleko, no fotka nestála zatím nic (je to jen takový cvak). A dokonce i s písemným svolením k uveřejnění .
Kamarádi, přeji vám hezké nedělní ráno, dnes máme posledního zmrzlého, snad už se to počasí začne zlepšovat. U nás na chvíli z rána vylezlo slunce, teď už se to zase horší. Zdendo, třeba konečně to krásné počasí od vás v Čechách příjde i k nám do Slezska. Máš moc pěkné fotečky .
Jabloně už pomalinku, odkvétají a létají kolem nic i včelky, tak snad budeme mít jablka, když všechno ostatní kvetlo v deštích.
Přílohy
FT1033.jpg (610.22 KiB) Zobrazeno 6561 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 20 mm
Čas expozice: 1/180 sec.
Clona: F/4.5
ISO: 100
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
Petře ahoj a dík. Mně na zahrádce skoro vše pomrzlo. Přežila to švestka, josta a tráva. A jablka asi taky.
Počasí jako včera, dopoledne slunečno, teď se zatáhlo a hřmí. Spadne to co nevidět. Dnes ráno nám tu předělali poutač na nového LIDLa. Jak dostat lidi do nově otevřeného obchodu ? Jednoduše, dát jim slevu ...
Přílohy
DSC03590.jpg (546.43 KiB) Zobrazeno 6494 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 49 mm
Čas expozice: 1/125 sec.
Clona: F/9
ISO: 100
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
Zdendo u nás přežila, jen ta tráva a ta se tedy má čile k světu, dva dny jsem kosil a sekačka se dusila, ještě, že jsem neoplocený pozemek vedle zahrady pronajal sousedovi. Kosí si tam trávu pro svou kopu (neplést se, skutečně se jedná o staročeskou číslovku) králíků
Naposledy upravil Fauve dne 14 kvě 2017 14:42, celkově upraveno 1