Re: CHALOUPKA 114 - Jedeme dál "v novém kabátě".
Příspěvekod pusch » včera, 22:02
zubaty_vlk píše:http://www.grafika.cz/cz/forum/tema-927624-toto-nemusite-cist-749-baba-jaga-na-kosteti-neodletela/
Krást se nemá, ani nick:
https://www.google.cz/?gws_rd=ssl#q=pusch+podprsenkaAle vlčku, máš hlad, chápu, dlouho jsi neměl kost tak ti jednu hodím

a kašli na zapšklost, vše je jinak než se zdá

mám velice tajné materiály k zveřejnění. Mlask.
_______________________________________________________________________________________
Praktiky bývalého režimu ovládáš skvěle, puschi - jaké jsi měl jméno? Já mám rejstřík čistý.
zubatý vlk
_______________________________________________________________________________________
Re: Toto nemusíte číst 445 Pokračování na vlastním...
Příspěvekod josef38 » 18 čer 2014 06:33
Vážené současné společenství TNČ!
Na jednu stranku dokáži pochopit, že pro organizátory srazu je účast na setkání více, než důležítá!
Taktéž dokáži pochopit Zdeňka, že neúčast bere osobně a spíše jako znevážení jeho usilovné práce na jeho veledíle.
Na druhou stránku je ale třeba pochopit, že nejsme organizace, která své členy zavazuje jistým řádem. Nechtěl jsem napsat přímo vojenská!
Pokud vím, tak Slávek od počátku psal, že se srazu nezúčastní a já jsem psal, že ano, ale nechávám si v záloze nějaká procenta možnosti nezúčastnit se. Že jsem zde zdůvodnil proč jsem nepřijel, to už bylo z mé strany možná nadbytečné, ale považoval jsem to za slušnost.
Slávka proto po atmosfeře, která zde po setkáni panuje, dokáži v jeho rozhodnutí pochopit a sám jsem se rozhodl podobně.
Jak už jsem odpovídal na Milanův příspěvek, že vůbec netoužím dozvědět se ze srazu jakékoliv pikantnosti, tak mi věřte, že bych je i četl s odporem a proto jsem rád, že je nikdo nepsal! Ovšem úplný bojkot obrázkové informace ze srazu, a to ode všech, je podle mne trochu dětinské rozhodnutí!
A když už ani Ruby, který nás zde oblažoval stovkama obrázků jeho vody, nedokázal nic ze srazu poslat, tak to už asi také o něčem vypovídá!
Byl jsem zde mezi Vámi rád a komunikace s Vámi mně hodně dala, ale už delší dobu to zde jaksi "nemá koule" a teď ještě navíc tyto hrátky!
Takže, tak jako jsem dobrovolně mezi Vás přišel a Vy jste mě mezi sebe přijali, tak nyní také dobrovolně, po svém vlastním rozhodnutí, odcházím! Občas sem pochopitelně nakouknu, jak si vedete, ale aktivní už zde nechci být! Mějte se zde fajnovo!

Josef.
P.S.
Zdeňku a Milane, mé dodatečné vysvětlení mé neúčasti, které jsem Vám posílal, hoďte prosím do koše, už nemá žádnou důležitost! Děkuji!
P.P.S.
Sice jsem Milanovi už také blahopřál k svátku osobní zprávou, ale připojuji se k přání ještě touto cestou.

__________________________________________________________________________________________________________
Josef, proč jsi aktivní proti výše uvedené hlášce?