Tak jsem to dnes vzal ciste pesky (bylo konecne pekne pocasi) s odskocenim do nemocnice na Bulovce, pres rozvodnenou Rokytku, Libensky most, kolem holesovicke trznice. Pod dalsim mostem jsem si opet pokecal z panem bezdomovcem, ktery tam bydli pres 10 let. Manzelka mu zemrela, dceru mu zabil autem ridic, ktery ujel. V noci ho to trochu vyplavilo, ale je v pohode. Dal jsem mu i nejake drobne. Tvrdi, ze je uredne mrtvy, ze na jeho ztaceny OP pohrbili nekoho jineho, takze pry nema od statu na nic narok. Od nej jsem se take dozvedel, ze do nemocnice Na Frantisku tece spodni voda, proto ta evakuace. Dale jsem pokracoval pres most kolem Stvanice, obesel jsem Hilton, dale na Florenc, kolem Bile labute, proletel jsem Paladiem a Kotvou. Celetnou na Staromak, kde jse!m chvili cvakal zase Prahu zcela jinou. Na Mustku ve zbylem stanku jsem si koupil zvanec a pokracoval k ND, kde jsem prosel tam a zpet most. Dale jsem sel kolem Zofina a Manesa k architektonickemu nesmyslu a dale pres most na Smichov, kde jsem si v byvale trznici v Tescu koupil piti a v prilehlem parku jsem doplnil tekutiny. Prosel jsem kolem Andela pokracoval k nadrazi Smichov. Tam jsem presel nadchod nad nadrazim, kde asi spinkaji nektere vlaky RJ

U nadrazi opet bezdaci. S temi ale nebyl duvod komunikovat. Tedy skoro vsude vidam bezdaky. Pak jsem to vzal zpet k Vltave, podesel Vytonsky zeleznicni most, po kterem zrovna jel vlak. Vzhledem k jeho stavu bych se nedivil, kdyby mi jeho cast pristala na hlave. Kolem Agipu a k Vltave jsem se dostal prekrocenim hlinikovych zabran. Tam pani krmila snad sto labuti chlebem. Takze zase zajimave cvakani. Dale uz po chodnicku, kde z jedne strany byla Vltava a z druhe detska hriste, kde si v pohode hraly deti

Opet pohled na zcela rezavy zeleznicni most a za nim Vysehrad. Prosel jsem kolem dobre ukotveneho Albatrosu a pres most az na Karlak, kde jsem svoji vychazku vzdal, proze dosla ne moje energie, ale DF, takze jsem sedl na trojku, ktera jiz Libni projela

Jinak bych pokracoval pod Vysehradem do Podoli. Nikoli vsak do porodnice

, ale k vodarne pripadne dale do Braniku. Opet bez mapy a navigace. Bloudit se tu moc neda

Al bariery vetsinou hlidaji pro jistotu policajti. Takze jsem videl Prahu povodnovou, Prahu, kde o povodni vubec nemusi vedet a jak se take v Praze bydli. Tedy media by si ucelove mohla vybrat, podle toho, jak by chtela lidi masirovat. Vse je zneuzitelne. Mimochodem, kdych byl doma, tak bych z TV mel dojem, ze je skoro cela Praha pod vodou. Neni. Zda se, ze krom velke vody je v Cesku vse OK ?
Život je boj, boj, který je předem prohraný. Přesto musíme stále bojovat.