MiraM píše:Génie Edo, neskutečný žvanile : Jdi už konečně do prdele. M
A ostatním se omlouvám za vulgarismus.
Vyser se na mě! A piš o fotkách a fototechnice!!! Ostatním se omlouvám za vulgarismy

Moderátor: Pete2
MiraM píše:Génie Edo, neskutečný žvanile : Jdi už konečně do prdele. M
A ostatním se omlouvám za vulgarismus.
ODSakEda píše:josef38 píše:Miro, to jsi nevěděl, že genialita se lehce překlopí do opaku?![]()
To je relativní Josefe,
"po dlouhých měsících byl ukončen proces s pomateným(?) čarodějem(...) protestující zvoláním: „A přece se točí!“ co prohlásil Galileo, když od soudu odcházel."
O Koperníkovi biskup prohlásil: "Ten hlupák chce převrátit celé umění astronomie! Ale jak uvádí Písmo svaté, Jozue kázal zastavit se Slunci, a ne Zemi!" a připravil na koperníka monstrporces...
Apropo asi jsem jedinej "blb"z ČR kdo vyfotil relativně dobře Měsíc v hyperúplňku toto úterý - 14.12. (nepléct se seperúplňkem v Listopadu) i známý bloger astrofotograf Jan Veselý se divil: http://janvesely.bigbloger.lidovky.cz/c ... plnek.html)
No a Jan Hus byl pro jiné pokrokové názory dokonce upálen...
A Einstein!? Ten bl zprvu a dlouho taky za blázna![]()
Otázka je spíše jiná - jeli genialita těsně u bláznovství a nebo, jen jestli hloupá většina považuje vyjímečné za blázny(od některých hlupáků je pro mě nadávka pochvalou
)
Např. Stanley 900 je pro mě je génius! Umí a zná skorovše! Jen je prostě mírně namyšlenej a socíkem mírně zlevicovatělej, škoda(výška IQ totiž nesouvisí ani s morálkou, nebo charakterem, či životní fylosofií - jestli vlevo nebo vpravo, a vše mezi tím až po extrémy
Ani s dokonalostí ovládání mluvníce jako náročného jazyka zejména českého, viz já...)
škoda, že jse také nevyjádřil raději k fotce a její WB(já se pouze vyjádřil k WB s názorem že mi přijde moc do studena a osobní osočování se jen proto - jen pro názor, rozjelo...)
Orba je velmi hluboká a zrno, nejen tady v tomto tématu, velehrubé...
**lasta píše:pe-pa
Dovolím si tě poprosit, aby jsi mě vynechal ze svých úvah a komentářů.
Jsem přesvědčen, že jsi rozumný a mé přání budeš respektovat. Předem děkuji.
**lasta.
pe-pa píše:To by Jardo slo. Ale na AWB jsi test neudelal; proc? Ty nefotis do RAWu? Tomu to je preci uplne fuk to ktere nastaveni. To se pak srovnava preci v SPP.
Jarouš píše:Jasně že ne. Sice nevím, jak to projde bez modrých stínů, ale mě se to fakt líbí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků